Čudotvorna molitva svetom Josipu

Moli ovu molitvu 9 uzastopnih jutara za bilo koju želju. Od nastanka ove molitve još se nije čulo, da nije BILA USLIŠANA, onome tko je molio.

O sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u tebe sve svoje potrebe i želje.

O sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene svog Djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove kroz Isusa Krista, Našeg Gospodina, tako da, budući da sam vezan o tvojoj Nebeskoj snazi, mogu iskazati svoju zahvalu i poštovanje Najljubljenijem Ocu. O sveti Josipe nikada se neću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama. Ne usuđujem se prići dok se on odmara u blizini Tvoga srca. Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu Glavu za mene, i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kada udahnem posljednji uzdah. Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas. Amen.

molitva

702,534 total views, 274 views today

(Visited 586.429 times, 4.922 visits today)

You may also like...

358 komentara

 1. Katarina napisao:

  Sveti Josipe,hvala ti,moli i dalje za nas,a ja ću ti biti vječno zahvalna!

 2. SB napisao:

  Molitva za ljubav sv. Josipu. Amen

 3. Tuga napisao:

  Sveti Josipe, mileni moj Josipe, u tvoje i ruke Dragoga Boga, Oca moga premiloga, stavljam Brunin i svoj brak, molim vas, srcem i dušom vas molim, pomozite nam da se iscijelimo, da ostanemo zajedno, da ostanemo u braku i da jedan u drugome nađemo još malo ljubavi, poštovanja i brige jednoga za drugoga. Molim te Sveti Josipe, molim i prosim, pomozi nam da ostanemo u braku, molim te Sveti Josipe, molim i prosim…

 4. ljubica napisao:

  Sveti Josipe uslisi moje molitve da moj sin nade srodnu dusu da mogu uz Bozju pomoc brak sklope i obitelj osnuju sv Josipe uslisi moje molitve 🙏

 5. Tunde napisao:

  Sveti Josipe, molim te uslisi nase molitve .Molim te da sljedeci IVF bude uspjesan i rodim zdravu djecu.Vrijeme nam izmice, molim te pomozi nam da imamo pravu porodicu.Bez djece je zivot jako tezak.Pomozi nam dragi Svece.

 6. Tanja napisao:

  Sveti Josipe molim te usliši moju molitvu da nađem srodnu dušu za brak i osnujem obitelj.

 7. Ružica napisao:

  Sveti Josipe,dajem ti od💓sve što imam,a ti mi izmoli milost neka se vječni Otac proslavi kroz moj život,Neka se uvijek u meni i po meni vrši volja Božja i onda kad je teško i kad ne razumijem,,zašto?,,Amen!

 8. Kristina napisao:

  Sveti Josipe, hvala ti za sve.
  Ucini cudo I daj da postanemo roditelji.

 9. Katarina napisao:

  Hvala ti Sveti Josipe,cuvaj nasu djecu i nas brak,cuvaj nas od svakog zla,Sveti Josipe uslisi moje molitve.

 10. Darija napisao:

  Hvala ti Sv. Jospie na zagovoru i dragom Bogu na uslisanju molbe.

 11. S.B napisao:

  Sveti Josipe vrati moju djecu na pravi put,put Boga vjere,ljubavi ,obitelji,sacuvsj ih i makni od svih losih utjecaja ovog drustva,daj im zdravlja,vjere,ljubavi i snage.hvala ti

 12. Katarina napisao:

  Sveti Josipe,molim te vrati mi povjerenje u muza,otjeraj od mene sve negativne misli i sumnje,molim te Sveti Josipe da bude sve kao prije da budemo sretni,Sveti Josipe cuvaj moju obitelj,molim te Sveti Josipe uslisi moju molitvu!

 13. Katarina napisao:

  Sveti Josipe cuvaj i stiti moju obitelj od svakog zla,i molim te Sveti Josipe uslisi moju molitvu!

 14. Ivan napisao:

  Hvala Ti za zdravlje moje djece.

 15. Rita napisao:

  Sveti Josipe,ja se utjecem k tebi pomozi mi da srcem vjerujem da je sve moguce,neka ova mlitva bude za obracenje jedne osobe i za moje obracenje u dusi,tijelu,za ponovni susret s tom osobom ako je to volja Bozja. Molim te sv Josipe da me zagovaras kod Gospodina da me Gospodin izljeci moje tijelo od kozne bolesti, s kojom se borim vec dugi niz godina sve te godine bolesti predajem tebi izruci ih Gospodinu,predajem ti svoje srce i dusu neka Gospodin preko tebe takne moje srce i njegov, Daj da budemo posveceni srcu Isusovom i srcu Marijnom zauvijek.sv Josipe blagoslovi moj posao daj da po tvome zagovoru uspijem napredovati u svome poslu i doci do cilja kojeg zelim sto prije.neka bude blagoslovljena osoba koja mi cini zlo neka gospodin upravlja s njome i ne da joj da cini stvari protiv mene i na kraju hvala ti sveti Josipe sto si me saslusao i sto ces izrucit moje molitve Gospodinu hvala od srca

 16. Dd napisao:

  Sveti Josipe, moli za nas. Opet nam je potrebno. Hvala ti za svaki zagovor.

 17. Snjeza napisao:

  Sveti Josipe uslisi moju molitvu….moju zelju i vapaj da postanem jos jednom majka ova dva ploda sto su u meni ocuvaj i podari im zivot omoguci da drzim u narucju kao ti nasega dragoga Isusa Krist….Hvaljen budi….

 18. Snjezana napisao:

  Sveti Josipe molila sam te da isprosis moju molitvu od dragoga sina tvojega Isusa Krista kojeg drzao si u svom narucju i pruzio mu svu ljubav…molim te da cuvas ove dvije mrvice u meni i da se prime kako treba zato te molim da omoguci da postanem majka i drzim svoje dijete na rukama..saljem mu veliki poljubac vjere i obecavam da cu sve popraviti da budem najbolja majka….jer vjerujem u cuda…Hvaljen Budi Sv Josipe.

 19. Ivana napisao:

  Sveti Josipe molim te pomozi mi na nađem posao…

 20. Anonimna napisao:

  Sveti Josipe molim te uslisi moju molitvu i pomozi mi kao uvijek da ovaj posao koji radim bude uspjesan da mogu raditi i da imam kruh u rukama,znas koliko sam dugo bez posla bila,ti znas sve moje brige i probleme Sv.Josipe cuvaj mene moga sina,blagoslovi nasu obitelj i podari nam zdravlje mir,ljubav i slogu..Hvala ti Sv.Josipe za sve..

 21. Dd napisao:

  Sveti Josipe, hvala ti na svemu. Molim te da i dalje moliš za nas.

 22. Tihomir napisao:

  Sveti Josipe, molim te vrati Martinu nazad i nek u njezino srce dode ljubav prema meni i da nasa veza zavrsi brakom. Amen

 23. Tihomir Gavran napisao:

  Sveti Josipe, sve vec znas…
  Kao prvo zelim ti se zahvaliti sto si nam cuvao Mariju i maloga Isusa, dok su te najvise trebali.
  Hvala ti sto si se dao citav Mariji i malom Isusu.
  Molim te sveti Josipe, za ovu situaciju izmedu mene i moje ljubljene djevojke Martine, da mi je vratis sveti Josipe nazad u moj zivot.
  Da joj pomognes da shvati da je neizmjerno ljubim i volim i da joj zelim pomoci.
  Daj joj milost sveti Josipe, da joj srce omeksa za mene i da se vrati ljubav prema meni koju je imala, te da me ljubi, postuje i voli kao svoga buducega supruga.
  I blagoslovi i vrati nasu vezu sveti Josipe, te pomozi mi u njezinu obracenju u Isusu Kristu jednom kad se vrati meni po tvome zagovoru.
  Te blagoslovi nasu vezu da se zavrsi brakom u Isusu Kristu, te da zivimo svoj brak u dragome Kristu citav svoj zivot.
  Molim te sveti Josipe uslisi moj vapaj i suze, te stavi u njezino srce ljubav, postovanje i ceznju za mnom i braku samnom.
  Daj da spozna besmisao zivota bez Isusa, te nek se po tvom zagovoru odmakne od izlazaka, loseg drustva i prijateljica koje lose utjecu na nju, te da u meni vidi Krista, te da se opet zaljubi u mene i voli me.
  A ja citavom Nebu obecajem, da ako mi vratite Martinu, da cu je ja obratiti Isusu, uz naravno pomoc Presvetoga Trojstva, mame Marije, tebe Sveti Josipe svih svetih, te citavoga neba, te da cemo zivjetu nas brak u Isusu Kristu do kraja i potpunog predanja. Amen
  Oce dragi, moj Isuse, Duse Sveti, majko Marijo, Sveti Josipe te svi sveti cujte moj vapaj i uslisite moju molitvu i pomozite mi da se Martina vrati meni i da je obratimo Isusu Kristu. Amen

 24. Snjeza a napisao:

  Sveti Josipe uslisi moju molitvu da postanem majka jos jednom da obitelj mi ostane na okupu zdrava i da se postujemo i volimo..stavljam se pod tvoju zastitiu.. Hvaljen budi Isuse,
  Majko Marijo…sv Josipe.. molite za nas..

 25. Anonimna napisao:

  Sveti Josipe moj zastitnice..hvala ti na svim uslisanim molitvama,hvala ti na pomoci..sveti Josipe vubaj mene i moga sina,molim te za ljjnav mir slogu..posebno te molim za posao koji sam pocela da izdrzim,naucim raditi..uslisi me molim te.zanas kako mi je potreban posai sv.Josipe,znas kako sam dugo patila bez posla..hvala ti sv Josipe.Amen.

 26. ivana napisao:

  Sveti Josipe, molilm se tebi i stavila sam se u tvoje ruke i tvoju pomoc.Uslisi moje molitve da budem trudna…
  Uzdam se u tebe!
  Budi mi u pomoci ponizno te molim..

 27. Jana napisao:

  Za Veliko Cudo i mene vuce da ostavim komentar. Na velikom sam iskusenju evo vec 6 godina. Josipe, sveti POMOZI

 28. Stari3 napisao:

  Imam neku velik potrebu da ostavim komentar, ne znam zbog čega, inače ne volim javno pisati. Trenutno sam u trećem danu molitve devetnice Svetom Josipu, u kojeg se nemjerljivo pouzdam, iako čovjek ponekad sumnja u sve i svašta. Izrazito se molim da istinski poveže mene i djevojku, s kojom je odnos zahladio iznenada. Daj da izađemo još čvršći iz ovoga, odagnaj sve dvojbe i učini nam spoznaju onoga bitnoga, pravih životnih vrijednosti a slutnje i zbunjenost ostavi sa strane. Sveti Josipe uvuci se u naša srca, izvuci one prave vrijednosti iz dubine naših srca na površinu i trasiraj nam put. Hvala ti za sve i čuj ovaj vapaj!

 29. Stari napisao:

  Devetnicu sam počeo moliti prije 3 dana, a nešto me strašno vuče da ostavim i komentar, ne znam zbog čega, inače nisam takav. Molim te premili sv. Josipe usliši moje iskrene molitve, tvoj mi je zagovor poznat i vjerujem istinski u tebe, ali znaš kakvi smo mi ljudi, uvijek je tu doza skepticizma i iznova nam treba dokazivati. Tvoj sam veliki zagovornik, i oprosti što te se češće nisam sjećao, ali molim te budi moj zagovornik kod Boga i svoje Zaručnice te spasi moju vezu i odagnaj sve sumnje kod moje voljene osobe, da zajedno iz ovoga izađemo jači, iznjedri to iz dubine njenog srca. Znaš i sam koliko mi je stalo i koliko vapim, i da ova kušnja prođe kao jačanje vjere i uzajamnog poštivanja. Molim te sv. Josipe iz sveg srca…

 30. Janja napisao:

  Sveti moj dragi Josipe,hvala ti na uslisanoj molitvi.Osoba za koju sam se molila se probudila iz kome.
  Hvala ti sveti Josipe,hvala ti dragi Bože

 31. Tužna napisao:

  Sveti Josipe, molim tvoju pomoć i zagovor kod Isusa, da uz Isusovo milosrđe i Božju pomoć se vrati ljubav između mene i Marijana. Hvala ti sv. Josipe i premila majčice Marijo za sve milosti do sada, molim vaš zagovor i pomoć.

 32. Josipa napisao:

  Puno sam utjehe dobila moleci se svetom Josipu
  Sveti Josipe Michael nam je 3 i pol godine star ljepi I pametan djecak sad te molim za njegovu mamu ti znas njezini potrebe
  Isto podari snage mladoj kcerki S.
  Hvala ti Sveti Josipe

 33. JP napisao:

  Sveti Josipe,molim te da se meni draga osoba probudi iz kome.Daj mu snagu da moze biti sretan sa svojom djecom i suprugom.
  Vječna ti slava i hvala moj dragi i sveti zastitnice

 34. Janja napisao:

  Molim te sveti Josipe ocuvaj moj brak.Neka moj suprug opet bude dobar otac nasem djetetu.Molim ti se za mir i sreću u našoj obitelji.
  Vječna ti slava i hvala

 35. D.S. napisao:

  Sv.Josipe trebam tvoj zagovor i tvoju molitvu..za dragu osobu koja mi se sviđa za nas da budemo zajedno …pomozi nam da ne ostanemo sami.
  Hvala sv.Josipe

 36. ds napisao:

  Sv.Josipe potrebna mi je tvoja intervencija tvoj zagovor, molim te za osobu koja mi se javila..da se ponovo javi daj da smogne snage pokazati svoje osjećaje..molim te za cistu ljubav jedan prema drugome. Hvala ti sv Josipe za tvoj zagovor

 37. Nina26 napisao:

  Molim te sv. Josipe..ocuvaj moj brak i blagoslovi me trudnocom……

 38. Jelena napisao:

  Sv. JOSIPE, hvala ti !

 39. Snjezana napisao:

  Sveti Josipe hvala Ti jer si mi ispunio veliku zelju. Molim te da se iz te ljubavi rodi novi zivot

 40. Snjezana napisao:

  Sveti Josipe hvala Tijer si mi ispunio veliku zelju. Molim te da ojacas ljubav i povjerenje.

 41. Anonimna napisao:

  Sv.Josipe molim te da se rijesim svih dugova i da pocnem disati punim plucima da mi se financijska situacija cijela rijesi.Takoder te molim za zdravlje svih mojih najmilijih i mene same,molim te Sv.Josipe da mi u moj zivot doce mladic koji ce me iskreno voljeti i cijeniti.Molim te Sv.Josipe uslisi sve moje molitve.Amen

 42. Tužna napisao:

  Sveti Josipe pomozi mi da spasim brak.Neka među nama vlada sloga.
  Molim ti se i za zdravlje mog brata.Neka ispuni svoj san i bude sretan.
  Vječna ti slava i hvala

 43. Agneza napisao:

  Sveti moj Josipe,molim ti se za moj brak,neka među nama opet budu ljubav i sloga.

 44. Viktoria napisao:

  Sveti Josipe, čuvaj naše sinove i kćeri. Vratite ih kući. Ne vjerujte u zablude, gledajte srcem. Udružiti se u ljubavi. Neka se vrati svaka izgubljena duša domu svome. Amen

 45. Viktoria napisao:

  Sveti Josipe, čuvaj našu djecu, sinove i kćeri od bezglavih zvijeri. Vrati ih kući. Mi smo nemoćni. Amen

 46. Tiha molitva napisao:

  Sveti Josipe, molim te da se naši sinovi i kćeri koji su odvedeni pod čudnim okolnostima vrate kući. Amen

 47. Vali napisao:

  Sveti Josipe uslišaj molim te, moje molitve za spasenjem moga braka. Da suprug i ja ponovno nađemo radost zajedničkog življenja i zajedno uspijemo prebroditi sve prepreke koje nam se nađu na putu do našeg cilja. Osobito te molim da mom suprugu podariš snagu da se odupre izazovima koji razaranju naš brak.

 48. Snjezana napisao:

  Sveti Josipe izmoli kod Gospodina moju neizmjernu želju. Hvala ti

 49. Valentina napisao:

  Sveti Josipe pomozi mi da ponovno vjerujem suprugu i da se nas brak nastavi u ljubavi i slozi. Molim te podari mu snagu da se vrati obitelji koja ga voli. Molim te i uslišaj moje molitve . Pomozi i drugoj razorenoj obitelji da pronađe svoj mir i blagoslov što ga nosi svaka obitelj.

 50. Dd napisao:

  Sveti Josipe, molim te izmoli svoga sina za naš zajednički put. Hvala ti na dosadašnjim uslišanim molitvama.

 51. Kata napisao:

  Sveti Josipe, hvala ti za sve, za svaki dan mog života hvala ti. Molim te usliši moje molitve. Molim te za zdravlje moje obitelji te za moju vezu i budući brak. Molim te blagoslovi mene i Gorana i uđi u njegovo srce, molim te sveti Josipe. Volim te

 52. Tomislav napisao:

  Hvala ti sv Josipe sto si me sacuvao od gorih posljedica prometne nesrece i daj mi strpljenja u oporavku i da nemam daljnih komplikacija te ponovno normalno hodam. Mojoj Mariji izmoli milost potpunog duhovnog mira.

 53. Kata napisao:

  Sveti Josipe, hvala ti za sve. Molim te usliši moju molitvu i budi uz mene i mog Gorana. HVALA TI

 54. Snjezana napisao:

  Sveti Josipe uslisi molitvu moju. Da razdvojena srca ponovno spojis i odmaknes sve prepreke koje im se nadu na putu

 55. Tomislav napisao:

  Sv Josipe, izmoli svoga Sina oprost mojih grijeha. Pomozi mi ostati trezven i sabran. Mojjoj supruzi daj blagoslov mira

 56. Zahvalna napisao:

  Sveti Josipe pomozi mi u ovoj teškoj financijskoj situaciji.
  Vječna ti slava i hvala

 57. Kata napisao:

  hvala ti Sveti Josipe za sve. Molim te usliši mi moje molitve, molim te Sv. JOSIPE.

 58. Marijana napisao:

  Sveti Josipe obracam ti se s molitvom da isprosis za mene od svog ljubljenog sina posao s kojim cu biti zadovoljna…znas vec koliko cekam. I jos te molim za psihicko i fizicko zdravlje. Hvala ti.

 59. Daniela napisao:

  Sveti Josipe, ali i Majko Božja, molite za mene. Po vašem zagovoru neka Bog ispuni moju molitvu.

 60. Otac napisao:

  Sveti Josipe, molim te pogledaj i pomozi..
  Svako jutro dok molim pustam suze koje peku.
  Pomozi mi, nemam vise snage.
  Uzdam se u tebe

 61. Katarina napisao:

  Sveti Josipe molim te za moju i Goranovu vezu, molim te da nas blagosloviš i da zatrudnim. Molim te sveti Josipe.

 62. Ivana napisao:

  Sveti Josipe, pomozi da nadem stan i da moja mama i ja budemo zajedno. <3

 63. Josip napisao:

  Sveti Josipe moj zaštitniče moli Isusa da tamnu silu koja me zgrabila i ne dopušta mi napredak i sreću u životu obasja svojim božanskim milosrđem i ukloni iz moga života i oslobodi sve dobro što je u mome srcu.

 64. Tiha molitva napisao:

  Sveti Josipe, molim te Božansku snagu ljubavi i obitelji da pobjeđujemo zlo. Otkloni od nas sve nevolje, lažna svjedočanstva, loše ljude. Daj nam snage da pomognemo nemoćnima i Crkvi. Molimo te dobre vođe. Vjera nam je jako važna.

 65. Katarina napisao:

  Sveti Josipe hvala ti za sve. Ti znaš sve moje želje ja te svim svojim srcem molim za mene i mog Gorana, odmakni sve loše stvari između nas i da nam ništa ne stane na put, molim te daj da osnujemo obitelj. Sveti Josipe uđi u naša srca.

 66. dubravka napisao:

  o sveti Josipe budi milosrdan blag izmoli za mene svoga Djevičanskog sina da mi podari blagoslov ozdravljenja da me dragi Isus iscjeli od karcinoma da me opere svojom božanskom krvlju da odbaci svako zlo iz moga ranjenog tijela i da uvijek bude kraj mene zajedno sa svim anđelima koji će mi pomoći u ozdravljenju.Hvala na svemu što činiš za mene hvala Isuse što si milostiv i što me ozdravljaš. Amen!

 67. Otac napisao:

  Sv.Josipe da ne nabrajam, ti znas sve moje zelje, potrebe, patnje i boli!
  Ja te molim da pogledas na mene i izmolis kod svoga sina, naseg Otkupitelja milost za mene , a ja za uzvrat obecavam da cu svako jutro dok znam za sebe molit ovu preljepu molitvu.
  Blagoslovljeno tvoje ime u vijeke!

 68. danijela napisao:

  Sv. Josipe molim te pomozi mi da budem s mladićem kojeg volim.

 69. Nives napisao:

  Dobri i blagi, veliki Sveti Josipe hvala ti sto si mi uslišao nemoguće kada su mi već sve ladje bile potonule. Sada sam opet u takvoj situaciji, bezizlaznoj, ostajem bez snage. Ponovno se utječem tvom moćnom zagovoru. Molim te pomozi da mojoj majci nadjem stan i da svoje preostale dane sretno živi u svom domu. Sveti Josipe tebi je sve moguće. Budi mi milostiv!

 70. Katarina napisao:

  Molim te Sveti Josipe da moja veza uspije i da uskoro zatrudnim. HVALA TI ZA SVE

 71. Zahvalna napisao:

  Sveti Josipe uslisi moje molitve.Molim ti se da nalaz mog sina bude dobar i da se trud mog brata isplati.
  Vječna ti slava i hvala

 72. dubravka napisao:

  molim te sveti Josipe moli za mene budi stalno kraj mene i podari mi milost da ozdravim od karcinoma da mi Isus podari milost ozdravljenja ja te molim od srca j te ljubim ja te volim i znam da češ mi dragi moj pomoći kod dragog Isusa i moliti ga za ozdravljenje od moje bolesti i podariti milost i sve blagoslove.Amen!

 73. Katarina napisao:

  Sveti Josipe hvala ti za sve. Ti znaš sve moje želje ja te svim svojim srcem molim za mene i mog odabranika, odmakni sve loše stvari između nas i da nam ništa ne stane na put, molim te daj da osnujemo obitelj. Sveti Josipe uđi u naša srca.

 74. Lilica napisao:

  Sveti Josipe, uslisi moje molitve, da mi nestanu strahovi i da osnujem obitelj sa svojim deckom

 75. Dd napisao:

  Hvala ti Sv. Josipe na svim uslišanim molitvama posljednjih mjeseci.

 76. Ivan napisao:

  Molim te sv.Josipe za poznanstvo djevojke za vezu/brak da se skrasim sa nekom osobom napokon…

 77. Vjerna napisao:

  Molim te, Sveti Josipe, da se pomirim sa momkom…da se on sredi i rjesi demona i nereda koji ga izjedaju. Sveti Josipe, molim te za zagovor za spas naseg odnosa i povratak nase veze, da gradimo zajednicku buducnost i obitelj i da budemo sretni i zadovoljni sa nasim odnosom i jedno s drugim. Amen

 78. Ocajna napisao:

  Molim te Sveti Josipe, pomozi mi da uspijem odrzat vezu sa svojim momkom, da prestanemo sa prekidima, molim te da nam se popravi situacija i njegov kaos u glavi. Molim te Sveti Josipe da zapocnemo graditi zajednicku buducnost i obitelj i da budemo sretni zajedno. Amen

 79. Mario napisao:

  Hvala ti sv.Josipe….hvala ti za spas našeg braka.Vjecno zahvalan do kraja života.

 80. Otac napisao:

  Molim te Sv. JOSIPE pomozi mi da nađem posao koji trazim. To te molim svim srcem i dusom svojom…..

 81. Zahvalna napisao:

  Sveti Josipe,uslisi moju molitvu.Molim ti se za moga brata da uspije u sportu i da ostvari svoju želju.Molim te podari mu mudrost i snagu .

 82. Jane napisao:

  Sveti Josipe,molim ti se za zdravlje mene i mojih najmilijih.Molim ti se da ja i muz dobijemo dijete .
  Vjecna ti slava i hvala

 83. Anonimna napisao:

  Sveti Josipe pomozi da pronadjem posao koji predugo trazim i stradam u borbi sa nemastinom i iskusenjima.Mani me loseg sveta i ljudi.Pomozi da nadjem srecu i sigurnost,dom i dete da dobijem.Molim usrdno za posao, ljubav, porod i zdravlje.

 84. Otac napisao:

  Hvala sv. Josipe na zagovoru. Da budem svojoj obitelji otac kakav si ti bio svojoj svetoj, strpljiv, blag i vjeran. Molim za zdravlje moje male duše.

 85. Tuga napisao:

  Moram se javiti….jer…Sveti Josip mi je uslišio moje molitve….Hvala ti Sveti Josipe, hvala ti od svega srca i duše zahvaljujem tebi i svim Svetima koji su na nebu…Već je bilo gotovo, ali tvoja pomoć i tvoj zagovor Sveti Josipe dali su mi nadu i vjeru, i uspjelo je…Bruno i ja ćemo sačuvati naš brak i našu obitelj. Hvala ti još jedno Sveti Josipe od srca i duše, hvala ti, i ljubim te i ufam se u tebe. Hvala ti….

 86. Lina napisao:

  Sveti Josipe hvala ti na zagovoru i pomoći. Molim te budi zaštitnik mome sinu i zagovararelj svih hrvatskih sinova. Molim te izmoli Hrvatskoj od Gospodina Isusa socijalan, duhovan, vjerski i ekonomski oporavak tako da se svi mladi vrate u domovinu. Hvala ti dobri sv. Josipe.

 87. Dd napisao:

  Boze, znam da nam je ostalo jos samo mjesec dana, molim te ne dopusti da se ni tada ne raziđemo svako na svoju stranu. Sveti Josipe, molim te moli za nas.

 88. Jane napisao:

  Sveti Josipe,molim te zadravlje mene i mojih najmilijih.Molim te da se moj suprug vrati meni i sinu.Daj mu moc razumijevanja i mudrosti.
  Vječna ti slava i hvala

 89. Tuga napisao:

  Molim te Sveti Josipe, zaštitniče obitelji, pomozi Bruni i meni da uspijemo sačuvati naš brak, da ostanemo zajedno, da nađemo u svojim srcima ljubav, poštovanje i prijateljstvo jedno za drugoga, da iz ove krize izađemo još jači zajedno, još povezaniji i sigurniji jedan u drugoga. Molim te Sveti Josipe da Bruno i ja ostanemo u braku i da uspijemo vratiti mir i spokoj u našu malu obitelj. Molim te, klečim pred tobom, molim te, vapim ti, molim te…S.

 90. NORBERT WEBER napisao:

  Sveti Josipe, molim te da molis za mene i moju devojku Ljiljanu da se vencamo uskoro i dobijemo blagoslove od nasih porodica i ohrabrenja za nas zajednicki zivot i nasu ljubav i da imamo decu zajednicku. Hvala ti na molitvama i hvala i slava Bogu za sve sto nam ostvaruje i slusa i prihvata i blagoslovi nas dvoje i daje snage i prasta nase grehe i voli nas i stiti nas od neprijatelja i skida sve okove i prepreke rusi koji su oko nas i na nasem putu Amen!

 91. tonina napisao:

  O Sveti Josipe, molim te zagovor za strpljivost i providnost za moju seku , koja je daleko od svih nas u tuđem svijetu, izmoli milost kod gospodina da providi s njom i da izdrži sve kušnje koje su je snašle u ovom životu, molim te, molim o Presveti

 92. Dani napisao:

  Dragi moj zaštitniče, moli se kod dragog Boga za mene, neka po tvom zagovoru dragi naš Gospodin usliši moje molitve.

 93. Anonimna napisao:

  Sv.Josipe molim te uslisi moju molitvu da podmirim sve dugove i da dignem taj ogromni teret s leda koji me pritisce molim te Sv.Josipe.Molim te Sv.Josipe uslisi i moju molitvu da budem s mladicem koji mi se svida i kojemu se ja svidam da budemo zajedno i da se iskreno volimo i postivamo.

 94. Dd napisao:

  Sveti Josipe, molim te moli za nas, da nas zivot ne odvede na suprotne strane.

 95. Tomislav napisao:

  Sveti Josipe,blagoslovi moju zenu Tihanu,obrati je i makni od laznih prijatelja koji je unistavaju i vuku u propast…makni je od nocnih izlazaka i samoljublja…posalji joj toplinu Duha Svetoga u njeno srce i neka toplina Duha Svetoga tece kroz nju….oprastam joj svo zlo koje mi je nanjela…blagoslovi je i vrati mojoj dici i meni..predajem je u tvoje ruke sveti Josipe…zastitnice obitelji…molim te zastiti moju obitelj i makni sve oblake tame koji su se nadvili nad mojom zenom…dragi prijatelji u Duhu Svetom molite se za obracenje moje zene Tihane…Bog vas blagoslovio.

 96. Jane napisao:

  Sveti Josipe,hvala ti od srca na uslisanoj molitvi.Molim te za zdravlje i srecu mene i mojih najmilijih.

 97. Jane napisao:

  Sveti Josipe dragi moj zaštitnice,uslisi moju molitvu

 98. Josipa napisao:

  Sveti Josipe podari mi zivotnog parterna da ne budem uvijek sama..

 99. Martina napisao:

  Sveti Josipe, molim te za tvoj zagovor kod Gospodina da prosvjetli srce i razum moga supruga i za nakanu za koju te molim!

 100. Tiha molitva napisao:

  Sveti Josipe, molim te pomozi nam!

 101. Tanja napisao:

  Sveti Josipe, molim te usliši moju molitvu za posao kojim budem zadovoljna. Stalno radim na određeno i nikako ne mogu dobiti stalni posao ili barem posao na duži rok.

 102. D napisao:

  Sveti Josipe hvala Ti na svemu i molim te uslisi moje molitve. Nadam se da cu uskoro napokon biti sretan.

 103. Vlatka napisao:

  Sveti Josipe tebi se utjecem za pomoc. Izmoli za mene i supruga zagovor kod Oca da ovaj put ostanem trudna i da se trudnoca ovaj put odrzi do kraja.

 104. TANJA napisao:

  Sveti Josipe, pod svoju zaštitu stavi moju kćer, zeta i njihovo buduće roditeljstvo koje je sada upitno. Zaštitniče Očeva, budi im u pomoći i neka se proslavi Tvoje sveto ime u njihovoJ obitelji. Amen. Aleluja.

 105. Dd napisao:

  Boze hvala ti na uslišanoj molitvi. Sveti Josipe hvala ti na zagovoru.

 106. mirjana napisao:

  Sveti Josipe, zaštitniče obitelji, uzore očeva, usliši molitvu moju. Pomozi mom mužu da spozna vrijednost obitelji i očinstva, pomozi mu da otvori srce za dobro i da mjenja ono što nije dobro. Zakrili svojim očinskim plaštem moju djecu, muža i mene, daj nam snage da iziđemo iz ove situacije i da se borimo za dobro svoje obitelji.

 107. Daad napisao:

  Boze, molim te za nasu ljubav, iako mozda nije ona prava. Sveti Josipe, moli za nas.

 108. Martina napisao:

  Sveti Josipe, u svoj zagrljaj primi mojeg Ivana i daj mu dar da postane pravi suprug i otac obitelj. Pomozi mu da mu se izlijece rane. Dragi Josipe, predajem ti svojeg oca i brata i necake i sve nase muske da im ti izmolis poseban Ocinski Blagoslov…. molim te zastiti moju trudnocu i izmoli da se bebe zdrave i bez komplikacija rode. Hvala ti, Martina

 109. d b napisao:

  Premili zastitnice,zagovornice i cuvaru,uslisi moje molitve,molitve da vratim casnu i cistu izgubljenu ljubav,izgubljenu zbog moje nepaznje,nemara,sebicnosti.Molim za oprost i kajanje,a nakon toga povratak voljene osobe,da joj dam sto zasluzuje i da zavrijedim biti kraj nje..prvenstveno srecu i radost te sve blagodati njoj..

 110. cups napisao:

  Molim za povrat ljubavi svog zivota,iskreno i nadam se da cu ti moci zahvaljivati do kraja zivota

 111. ana napisao:

  Sveti Josipe molim te pomozi mojoj Ivi.

 112. Jane napisao:

  Molim te zaštitnice moj pomozi mi ,uslisi moju molitvu.

 113. ivan napisao:

  Sveti Josipe , usliši moje molitve i budi mi na pomoći .

 114. Zahvalna napisao:

  Sveti Josipe,molim te za zdravlje mene i mojih najmilijih.Molim te uslisi moje molitve.Vjecna ti slava i hvala.

 115. Nada napisao:

  Sveti Josipe prosvijetli nas, i preporucujem svoju obitelj u molitve – da smo zdravi i da smo bliski jedni prema drugima i da osjetimo milost tvoju. Amen

 116. Dt napisao:

  Sveti Josipe molim Te da bude moja i da budemo sretni

 117. Dd napisao:

  Sveti Josipe, molim te za mog Domagoja.

 118. Danijela napisao:

  Sveti Josipe izmoli zagovor za mene da dobijem posao na koji cekam…jer mi je stvarno potreban…i da uz Gospinu pomoc ne cekam dugo na svoje zaposlenje…

 119. Ana napisao:

  Sv. Josipe pomozi nam riješiti ovu mučnu situaciju u koju smo uvučeni i pomozi nam s vjerom u Boga radosno kročiti kroz život zajedno ili odvojeno bez nabijanja grižnje savjesti, jer ovo trenutno ne vodi ničemu. Hvala ti sv.Josipe. uzdam se u tvoju pomoć i tvoj zagovor

 120. J.P. napisao:

  Sveti Josipe,uslisi moje molitve.
  Hvala ti na svim dosada uslisanim molitvama moj zaštitnice.

 121. Maris napisao:

  Molim te Sv.Josipe usliši moju molitvu a to je da nađem način da se riješim svih dugova u životu i da počnem disati punim plucima,jer taj problem me guši i ne znam kako dalje.Molim te Sv.Josipe zatraži zagovor kod Gospodina Boga za mene.Hvala ti Sv.Josipe na dosadašnjim uslišenim molitvama.Amen

 122. Zahvalna napisao:

  Sveti Josipe,cuvaj mene i moje najmilije.Molim te za zdravlje svih nas.
  Vjecna ti slava i hvala

 123. TANJA napisao:

  Sv Josipe, pogledaj na našeg sina i njegov današnji ispit, neka se proslavi Tvoje ime kroz njegov trud i učenje. Amen. Aleluja.

 124. Ja napisao:

  Sveti Josipe, usliši moju molitvu da se moj dječak privikne na vrtić bez trauma!

 125. Ljiljana napisao:

  sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u tebe sve svoje potrebe i želje.

  O sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene sve duhovne blagoslove kod dobrog Isusa Krista, Našeg Gospodina. Da najzad uspijem naci stalni posao i pomognem svojoj obitelji. Takoder pomozi mojoj djeci da zive u miru Bozjem i da uspiju tijekom skolovanja. Amen

 126. Ljiljana napisao:

  Sveti Josipe uzmi moje brige i pomozi mi da da u mojoj borbi oko obitelji dobijem stalan posao . Ja ne mogu sama . Zato tebe molim da mi pomognes . Tezak put me ceka .

 127. Elvis napisao:

  Sveti Josipe budi mi na pomoc i uslisi ove moje molitve da napokon mi krene dobro u zivotu da se rijesim ovih financijskih briga sto me muce i da se vratimo nazad u Njemacku ja i moja obitelj nadjemo posao zivimo u miru i blagoslovu Bozjem, te da moj sin tamo krene u skolu i izraste u dobrog i postenog covjeka. Svim srcem te molim uslisi ove moje molitve i pomozi nam.

 128. tihana napisao:

  sv Josipe uslisi ove moje molitve i ne dopusti da moj muz Davor ponovno krene stranputicom porocima lutanjima i nocnom zivotu pokazi mu pravi puti i odvoji ga od ljudi koji mu se lazno izdaju za prijatelje mnogo sam propatila zbog tog i mnogo suza prolila. Tihana

 129. D napisao:

  Sveti Josipe, pomozi mi u pronalasku dobrog muža i ostvarenju u vidu majčinstva i obitelji. Hvala.

 130. Anonimna napisao:

  Molim te Sv.Josipe isprosi zagovor kod Gospodina Boga da mi se uslisu moje molitve a to su da se rijesim svih financijskih briga koje me muce jer ne znam kako cu dalje i da moja velika ljubav napokon vidi koliko ga istinski volim i da budemo skupa.Molim te Sv.Josipe

 131. Danijela napisao:

  Sveti Josipe isprosi mi zagovor da dobijem posao na koji cekam…

 132. ds napisao:

  Sv. Josipe, molim te tvoj zagovor kod Isusa da upoznam nekog s kim bi dijelila ostatak zivota, moli za mene da i ja stvorim svoju obitelj.
  Hvala ti sv.Josipe na svim uslisanim molitvama.

 133. Mateja napisao:

  Molim te Sv. Josipe da razriješis ovu mučnu situaciju.

 134. Antun napisao:

  Sveti Josipe molim te za ozdravljenje da mogu biti na veliku korist supruzi i u ovoj trudnoći.Uzdam se u tvoj moćni zagovor.Amen.

 135. Josip napisao:

  Sv.Josipe, zaštitniče, molim te za tvoj zagovor da čuvaš moju obitelj da raste u miru i zdravlju i u kršćanskim vrednotama. Izmoli od Boga da dobijem posao za koji se natječem, kako bi više vremena provodio sa svojom obitelji. Hvala ti.

 136. Marija napisao:

  Molim te se.Josipe za blagoslov , slogu,mir,poštivanjei ljubav u mom braku, molim te da nam podari dijete .

 137. Marijana napisao:

  Sveti Josipe uslisi se mojoj molitvi ..cuvaj moju djecu sve nas stiti ..a ja cu te moliti i vjerovati

 138. Odlutale ovčice napisao:

  Sv. Josipe molim te vrati zalutalu ovcu u svoj dom, odagnaj od nje svaku srđbu i ljutnju, sv. Josipe molim te da se sad na pragu svog zivota odluci slijedtiti Gospodina naseg Isusa Krista, da odbaci prijevarni sjaj ovog svijeta i zivi putem evandelja, to isto te molim i za njenog brata. Hvala ti sv.Josipe!

 139. Anonimna napisao:

  Molim te Sv.Josipe iz sveg svog srca da mi uslisis moje molitve.Molim te Sv.Josipe uslisi molitvu a to je da se uspijem rijesti svih dugova koji mi stoje kao omcao oko vrata da dignem taj veliki teret s leda koje me pritiska vec duze vrijeme molim te Sv.Josipe,takoder te molim da ljubav za kojom patim da mi se pojavi i da nastavimo gdje smo stali molim te Sv.Josipe.Molim te Sv.Josipe da mi se sve napokon u zivotu poslozi i da budem sretna.Hvala ti Sv.Josipe na svim uslisenim molitvama do sada.Cuvaj moju obitelj i mene i uvjek budi uz nas.Molim te

 140. Ivana napisao:

  Sveti Josipe, molim Te da mama ozdravi.

 141. Agneza napisao:

  Sveti Josipe,molim ti se za zdravlje mog brata.Neka mu nalazi budu dobri.Uslisi moju molitvu moj dragi zaštitniče.
  Hvala ti i slava.

 142. Odlutali napisao:

  Sv.Josipe molim te da se jedna mlada osoba zavedena sjajem ovog svijeta vrati u svoj dom i na pravi put. Molim te sv.Josipe da se po tvom zagovoru Duh Sveti useli u njegovu dušu te , tako slijedi volju Gospodina Boga nasega. Hvala ti sv. Josipe

 143. Ana napisao:

  Molim te sveti Josipe ,uslisi molitve moje ti znaš moje brige iprobleme i sve moje muke .Molim te mir i blagoslov udjeli meni i mojoj obitelji .Cuvaj i brani moju djecu od svakog zla.Hvala ti ,,!

 144. Tomislav napisao:

  Sv Josipe, hvala ti na svim dosadasnjim blagoslovima i molim te pomozi mi da dobijem posao za koji sam se natjecao

 145. Vjernica napisao:

  Meni nazalost nije uslisio molitvu! 🙁

 146. Marija napisao:

  Hvala ti Sveti Josipe na mojoj obitelji.

 147. Senka napisao:

  Sveti Josipe, bezuspješno tražim stan već neko vrijeme i molim te za tvoj zagovor u pronalaženju.

 148. Josipaaa napisao:

  Sveti Josipe, molim te da se dogodine udam, da nađem najjfiniju sreću i najljepšeg i dobrog muža,da me najviše voli, čuva i poštuje, amen, aleuja Isuse Kriste

 149. Petra napisao:

  Molim te sveti Josipe izmoli za mene potpuno ozdravljenje duse i tijela i da nam Gospodin podari jos djece.

 150. Anonimna napisao:

  Molim te Sv.Josipe uslisi moju molitvu a to je da se rijesim svih dugova koji me stezu oko vrata i toliko me bacaju u ocaj da ne znam kako dalje,molim te Sv.Josipe.Hvala ti Sv.Josipe na dosadasnjim uslisenim molitvama i takoder bi te molila Sv.Josipe da mi uslisis molitvu da nadem ljubav svog zivota na koju cu se moci osloniti u svakom trenutku i da se istinski volimo i postujemo molim te.

 151. dubravka napisao:

  sveti Josipe molim te usliši moje molitve za ozdravljenje od teške bolesti karcinoma pomozi mi u svojim žarkim i slavnim molitvama i budi kraj mene uvijek jer mi je tvoja pomoć potrebna u ozdravljenju i neka mi kemoterapija donese oslobođenje od bolesti .Amen!

 152. Jasminka napisao:

  Sveti Josipe izmoli moje molitve za ljubav moju kod Gospodina Isusa.Amen

 153. Andrea napisao:

  Sveti Josipe usliši moje molitve da pronađem posao i pomažem svojoj obitelji :)hvala ti za sve.

 154. Zahvalna napisao:

  Sveti dragi Josipe,cuvaj mene i moje najmilije.Molim te za naše zdravlje.Hvala ti na uslisenim molitvama.
  Hvala ti i slava

 155. Marija napisao:

  Sveti Josipe,uslisi nase molitve za kupnju kuce,da mirno I sretno zivimo u njoj

 156. Dragi Sv.Josipe,jutros sam se vratila iz Svetišta Sv.Josipa u Trstu koje vodi predivni pater Rozo Palić.Tamo sam se srela sa svojim mužem koji radi u Veneciji,a ja s djecom u Splitu.Muz se zove Giuseppe..Josip.Sudjelovali smo na predivnoj duhovnoj obnovi.Zbog odvojenosti od obitelji već duže vrijeme nismo u mogućnosti se viđati češće od 1 put mjesečno,zbog čega jako patimo,posebno moj muž koji je zbog toga postao depresivan.Sveti Josipe..posveti i zastiti nasu obitelj,obasjaj nam put i ojačaj nam vjeru da ćemo uskoro tebe slaviti zajedno s našom djecom!Smiluj nam se dragi Sveti Josipe,pomozi mom Giuseppeu da ponovo pronađe posao u Hrvatskoj i tu stvorimo nas dom.Blagoslovi naša materijalna sredstva i njegov mukotrpan rad.To te od srca molimo.Hvala ti naš zaštitniče obitelji,radnika i Hrvatske.Svima koji se tebi utječu i ovo čitaju podari blagoslov!Hvala ti!

 157. Ivan napisao:

  Hvala na rodjenju našeg sina.

 158. Ivan napisao:

  Sv. Josipe vjerujem je utebe, molim te za milost po tvom zagovoru da se u mom zivotu pojavi djevojka za ozbiljnu vezu/brak te napredovanje na poslu..Hvala ti sv Josipe… Slava Isusu!!!

 159. slavica napisao:

  Sveti Josipe, molim tvoj zagovor i pomoć za ozdravljenje mojega sina, daj nam mir i radosti u obitelji, na svemu ti hvala!

 160. Majka napisao:

  Sveti Josipe, uslisi moje molitve za ozdravljenje jedine cerke.
  Zahvalna majka

 161. Anči napisao:

  Dragi sveti Josipe,zemaljski poočime našeg Spasitelja!Molim te,isprosi mi milost kod Isusa,silno me zagovaraj na Nebu,da mi se Gospodin naš smiluje.Ako je to za spas moje duše i ako je ova moja molba po volji Njegovoj,da mi otkrije istinu i oslobodi moga muža od zloduha kojima je zarobljen,od laži sotonske koja dolazi s dna pakla i od zloduha preljuba.Da snagom svetog sakramenta braka otkupi moga muža i moj brak od grijeha naših predaka.Hvala ti dragi moj sveče,zaštitniče moje obitelji!Hvala i slava našem Gospodinu Isusu!

 162. Petar napisao:

  Sveti josipe , usliši moje molitve i obecajem da cu biti bolji , poslušniji i sretniji . Hvala ti .

 163. Agneza napisao:

  Sveti Josipe,molim ti se za zdravlje mene i moje obitelji.Uslisaj moju molitvu da mi nalazi budu dobri.
  Hvala ti moj dragi sveti Josipe na svm uslisanim molitvama.

 164. Josipa napisao:

  Sveti Josipe oslobodi me samoce

 165. ivica napisao:

  Sveti Josipe, sveta Bogorodice Marijo majko naša, izmolite milost kod Vašeg sina Isusa Krista da razblaži srce mojoj supruzi koja ne razgovara već tjednima samnom i zaštitite našu obitelj od opasnosti razvoda braka. Zamolite svog Sina da naredi mojoj supruzi da se vrati u naš dom da možemo zajedno živjeti sa svojom djecom. Ti si nas Bože učio praštati, opraštam joj sve, a naredi i Ti njoj da i ona oprosti meni za žalosti koje sam joj nanio u našem braku svojom ljubomorom, učini da bude sve kako je bilo na dan našeg vjenčanja. Ovo je moja zamolba. Sveti Josipe sa svojom zaručnicom Marijom i sa predragim Isusom znate da mi je žao i da se zbog svih mojih postupaka i grijeha iskreno kajem pa učinite kako je Vaša volja…spasite mi brak, molim vas. Hvala VAM!

 166. ivica napisao:

  Sveti Josipe očuvaj moju obitelj ,pomozi mi da mi se vrati supruga meni i našoj djecj.Spasi naš brak da možemo živjeti po Božjoj zapovjedi kao i po obećanju koje smo dali kod sakramenta ženidbe. Dragi Bog nas uči praštati i ja joj sve opraštam. Hvala ti sveti Josipe.

 167. Antonia napisao:

  Sv. Josipe, usliši molitve mojih braća i sestara po Kristu, kao i moje, skrušeno te molim!

 168. Anonimna napisao:

  Sveti Josipe hvala ti na svim uslisenim molitvama ali bi te molila da mi uslisis najvecu zelju a to je da mi se financijska situacija sredi da se rijesim svih dugova koje me muce molim te Sv.Josipe i takoder te molim da se uskoro sretno zaljubim i budem sretna.Molim te Sv.Josipa budi uz mene i uz moju obitelj u svakom trenutku i cuvaj nas.Molim te!

 169. Marija napisao:

  Sveti Josipe, vrati mi mog Josipa natrag. Nek ozdravi, nek mi se vrati, nek me opet voli. Molim te, izlijeci ga od njegove bolesti. Molim te, spoji nas opet.

 170. Agneza napisao:

  Sveti Josipe,uslisaj moje molitve.Izmoli zdravlje i mir za moju obitelj i rodbinu.
  Hvala ti dragi moj zaštitniče.

 171. Ana napisao:

  Sveti Josipe, uslišao si naše molitve i dao nam i više nego što smo molili! Čuvaj ovaj dar koji si nam dao i daj da rastemo u vjeri i zdravlju! Hvala ti za sve, veliki naš sveče!

 172. Ana napisao:

  Sveti Josipe molim te da se moj sin vrati domu svom i da se vrati na pravi put..vrati ga crkvi i izli Duha Svetoga da ga oslobodi od gorčine i svakoga zla..Isuse uzdam se u tebe

 173. Ines napisao:

  Sveti Josipe zagovaraj mene i moju obitelj kod našeg ljubljenog Isusa i njegove majke Marije!

 174. Ivan napisao:

  Hvala za zdravlje moje obitelji.

 175. Zora napisao:

  13/08/2017 zora
  Sve vaše molbe sam pročitala ,nemoguce koliko sam puta pronašla sebe tu i zelim neka se svima vama ispune želje dragi premili sveti Josipe kad svima ovim dragim i vjerujem u Dragog Boga dobrim ljudima ispuniš želje molim te naj bolje znaš gđe su mi suze tekle tu se i mene sjeti uslisi sve sto je U tvojoj moći i volji Dragoga Boga . Hvala dragom Bogu i sveti Josipe hvaliti stid me prvi put sam se obratila svetom Josipu a ponosna sam zato sto ću se od danas moliti svetom JOSIPU

 176. Anonimno napisao:

  Sveti Josipe, predajem ti svoj brak, supruga i djecu. Ako je volja Bozja, spasi nas u zajednistvu, ojacaj nasu ljubav. Ohrabri mi supruga da bude kao i ti vjeran, hrabar, ponizan, pobozan, skroman, strpljiv i miran suprug koji sve cini za svoju obitelj. Neka on bude nasa stijena i zastita koja ce uvijek biti za nas i s nama i koji nas nece nikada napustiti. Hvala ti sveti Josipe na uslisanim molitvama.

 177. mika napisao:

  Sveti Josipe,zagovorniče moj,hvala na svim uslišanim molitvama!

 178. Ivanka napisao:

  O moj Isuse…pomozi mi….Sveti Josipe zauzmi se za mene i moju obitelj kod naseg spasitelja i naseg nebeskog oca..

 179. Ana napisao:

  Sveti Josipe hvala ti na uslušanim molitvama.. Čuvaj moju obitelj od svakog zla i bolesti.. Isuse uzdam se u Tebe..

 180. dubravka napisao:

  O Sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i moli se za mene kod Djevičanskog Sina našeg Gospodina Isusa da mi pomogne u ozdravljenju od teške bolesti karcinoma da me osnaži i dotakne svojim probodenim rukama i da mi milost za koju Ga svakog trena molim. Gospodine Isuse budi moje spasenje i podari mi ozdravljenje jer znam da si svemoguć. Hvala draga Obitelji malih Marija što molite Isusa za moju milost, hvala Isusu što će mi pomoći! Amen!

 181. Zorana napisao:

  Molim TI se sv. Josipe da mi se prijateljica ispriča jer me jako povrijedila, laži prosipa, a zna ona dobro da to nije točno. HVALA TI zaštitniče NAŠ !!!

 182. Jane napisao:

  Sveti Josipe,moj zaštitniče,hvala ti na svemu. Molim te da moj brat položi ispit. Pomozi i meni u ovoj teškoj situaciji koja me muči. Hvala ti i slava!

 183. Ana napisao:

  Sveti Josipe molim te izmoli milost po svom zagovoru da se moj sin Ante vrati na pravi put Božji i nađe mir u duši..molim Te i hvala ti na svim uslišanim molitvama

 184. Anonimno napisao:

  Sveti Josipe, obracam ti se u vjeri, da ces po svome zagovoru spasiti moj brak. Vrati mene i supruga k pravom putu. Amen

 185. Ivana napisao:

  Sveti Josipe, hvala Ti na svim uslišanim molitvama kroz kušnje koje su me pratile i koje me prate. Milostivo Te molim da mi nalazi budu dobri, te da mogu i dalje svjedoćiti Tvoju ljubav i svetost koju mi daješ na mom životnom putu. Hvala Ti Sveti Josipe?

 186. Anny napisao:

  Sveti Josipe usliši moje molitve da moja kćer ozdravi, daj joj snage za borbu u zivotu. Makni joj negativne misli.
  od srce hvala sv. Josipe

 187. Ivana napisao:

  Isuse hvala Ti Spasitelju i Prijatelju, Majko Marijo i Sveti Josipe,molim za sve Gospine nakane, za svećenike, za Mir u srcima, za roditelje, Jelu i Stipu, za sve koji su se preporučili u molitve,za Valentina, Gordanu, za posao, za školu.Hvala. Ivana+

 188. Mimi napisao:

  Hvala,Sveti Josipe,na svim uslišanim molitvama.Amen.

 189. dubravka napisao:

  Sveti Josipe blaženi moj pomozi mi da ozdravim od teške bolesti raka i bolesti srca moli Dragog Gospodina Isusa da me očisti svojom božanskom krvlju.Prihvaćam te Gospodine Isuse u svom srcu i u životu i želim da budeš moj apsolutni Gospodar.Ozdravi me Gospodine po moći tvojih proslavljenih rana daj mi snagu i jaku vjeru i znam da ću tako ozdraviti jer si svemoćan i želiš moje zdravlje.Hvala svima od srca.Hvala Isuse.Amen.

 190. Anonimna napisao:

  Sveti Josipe,od srca ti hvala na svim uslisanim molitvama.Molim te za zdravlje mene i moje obitelji.Pomozi nam svima da prebrodimo teske situacije koje nas muče.Hvala ti i slava

 191. Ana napisao:

  Sveti Josipe, izmoli i za nas milost i obraduj nas darom života, da u zdravlju dočekamo toliko željeno dijete a naši roditelji unuče.

 192. Mirjana napisao:

  Molim te Sv,Josipe da sačuvam svoj posao ili da uspijem naći neki drugi
  hvala ti

 193. Ela napisao:

  Javljam svima radosnu vjest molitve Svetom Josipu su uslišene moj sin je završio školu.Hvala Ti Sveti Josipe

 194. Dina napisao:

  Sveti Josipe prati me na mom životnom putu.

 195. Dijana napisao:

  Sveti Josipe molim te da ova trudnoca bude blagoslovljena i da vise nema komplikacija

 196. dubravka napisao:

  O Sveti Josipe,
  pomozi mi svojim jakim zagovorom kod Gospodina Isusa Krista da mi pomogne u ozdravljenju od teške bolesti karcinoma da mi udijeli milost ozdravljenja jer on ima snagu koja je meni sada potrebna.Vjerujem i molim te.Amen.

 197. Dijana napisao:

  Sveti Josipe hvala ti sto je moj muz dobio posao po tvom zagovoru i to na 1.5 sv.josip radnik hvala ti. Molimo te uslisi i nasu molitvu da postanemo roditelji kako bi ti jos vise mogli zahvaljivati. Hvala ti!

 198. Maja napisao:

  Sveti Josipe, molim te za obraćenje jedne osobe.

 199. Anonimno napisao:

  Sveti Josipe, molim te po tvome zagovoru, obnovi nas brak i ljubav da zivotom svjedocimo velicinu Kristove ljubavi sto nam je darovana. Spasi nas od ponosa i rastave, omeksaj nasa srca i daj da budemo zajedno u miru i ljubavi. Amen

 200. Dijana napisao:

  Sv. Josipe, izmoli kod Boga milost da se moj Vid riješi svake ovisnosti i da on postane otac našoj djeci kakav si ti bio Isusu ❤ hvala Ti ❤

 201. Tea napisao:

  Sv.Josipe uslisi moju molitvu,molim te za sve ljude u svijetu,narocito za muske osobe,zarucnike,da ne napustaju svoje zene i obitelji,prosvijetli im um,daj razum..ti im budi pravi uzor..jer si toga najvise dostojan..smiluj mi se sv.Josipe..ti znas moju muku..Slava ti i Hvala

 202. dubravka napisao:

  Drage male Marije molite kod dragog i presvijetlog Josipa da mi svojim zagovorom izmoli za mene kod Gospodina Isusa Krista molitvu za ozdravljenje od teške bolesti raka da mi da snagu u život i vrati zdravlje da budem kao prije osoba bez bolesti. Znam da me Gospodin voli i da će mi dati snagu da izdržim i ozdravim. Volim te Isuse.

 203. Anonimna napisao:

  Molim te Sv.Josipe budi stalno uz mene i uslisi moju molitvu da mi se problemi na poslu rijese i da ostanem raditi na istom radnom mjestu.Molim te Sv.Josipe

 204. Anonimna napisao:

  Sveti Josipe,molim te pomozi mom djeveru u borbi protiv teske bolesti.Molim teneka ozdravi.Hvala ti sveti Josipe

 205. Josipa napisao:

  Sveti josipe kome dase obratim za pomoc nego tebi
  Moj unuk Michael Josip nikako da progovori pate opet molim za pomoc
  Znam dasam dosadna budimu na pomoci
  Zahvalna baka Josipa

 206. dubravka napisao:

  Predrage male marije tražite kroz vašu svetu molitvu od predragog Isusa Krista da mi pomogne u ozdravljenju od teške bolesti.Bog sluša sv.Josipa i znam da će mi pomoći kao i vaša draga molitva.Hvala vam vjerujem u Vas.

 207. dubravka napisao:

  Sveti Ante,preporučam se po tvom moćnom zagovoru kod dragog Boga da ga moliš za milost moga ozdravljenja jer znam da si uvijek pomagao i tješio sve koji su se uzdali u tebe.Blagoslovi me i reci dragom Bogu da mi pomogne u mome ozdravljenju a i ja ću se moliti svakog trena.Vjerujem u Boga i u tebe i znam da ćete mi pomoći.Amen.

 208. Zahvalna napisao:

  Sveti Josipe,hvala ti na svim uslisanim molitvama.Hvala ti na svoj ljubavi.Moli za zdravlje mene i moje obitelji.Hvala ti i slava.

 209. dubravka napisao:

  Sveti Josipe moli kod Gospodina Isusa ozdravljenje za mene jer sam teško bolesna i molim se i ja svaki dan da si pomognem jer vjerujem da je Isus kraj mene i želi mi pomoći i hoće.Hvala na milosti od srca!

 210. dubravka napisao:

  O sveti Ante pomozi mi svojim zagovorom i molitvom kod Gospodina Isusa da mi pomogne u ozdravljenju od teške bolesti da mi da duhovni blagoslov da sve izdržim i ozdravim ,a ja ću Vas moliti i voljeti svakog dana.Pomozi mi u mojoj potrebi ozdravljenja jer ustrajno vjerujem u tebe i Isusa.Amen.

 211. Marta napisao:

  Hvala ti Sveti Josipe za uslišanu molitvu što sam našla posao po tvome zagovoru. Hvala i slava Gospodinu

 212. Gabi napisao:

  Sveti Josipe. Izmoli od Boga i Gospodina Isusa da moj muž progleda i promijeni se. Da vidi koliko ga volim i da samo želim da odemo negdje sami sa svojim djetetom i da nam nitko ne upravlja životom. Hvala Ti što mi daješ snage da uopće izdržim ovu cijelu situaciju. Vjerujem u tvoju pomoć u ovoj bezizlaznoj situaciji

 213. Jasna napisao:

  Sveti Josipe molim te da mo j sin ostane u Hrvatskoj i tu bude sretan. I da mi se djeca pomire. Hvala!

 214. dubravka napisao:

  Sveti Ante usliši moju molitvu za ozdravljenje od teške bolesti koja me tišti i znam da mi ti kod dragog Boga možeš učiniti čudo i ozdraviti me vašom čudesnom molitvom.Hvala sv,Ante od srca i molim se za nas sve.Bog je tu sa nama i on će nam pomoći!

 215. B. napisao:

  Sv. Josipe… molim te šapni Isusu da moga dečka skloni od grijeha požude, napasti, lošeg društva i droge. Vjerujem u to. ❤

 216. Nena napisao:

  Sv. Josipe pomozi svojim moćnim zagovorom kod Gospodina za mog dragog supruga i njegov posao, te da se svi zli ljudi udalje od njega. Teško se nosi s nepravdom. Zaštitniče radnika budi uz mog supruga.

 217. MP napisao:

  Molim te da budem onaj stari.Sveti Josipe molim te da bude sve kao sto je bilo.

 218. Mama napisao:

  Sveti Josipe, hvala ti na svim uslisanim molitvama. Molim te za zdravlje mog sina. Hvala ti i slava.

 219. Ela napisao:

  Sveti Josipe usliši moje molitve, da moj sin završi školu, da se makne od lošeg društva. Hvala ti Sveti Josipe za sve uslišene molitve.

 220. Milos napisao:

  Sveti Josipe molim te reci da nisam ušao u one boleščine od prostitutki.Molim te ja nisam ta osoba,molim te da budem osoba koja sam bio.Molim te da završim školu sa svojim razredom i da ostvarim svoje snove i planove.Hvala ti puno.

 221. Milos napisao:

  Molim te sveti Josipe da budem osoba koja sam bio,da nisam ono uradio.Molim te da bude sve kao što je bilo,pomozi meni i mojoj porodici.Amin

 222. q napisao:

  Sveti Josipe, moj imenjace, uslisi moju molitvu, da imamo svoj stan, da se zaposlimo brat i ja, da mama bude zdrava i da se udam za onog koga volim i ostvarim se kao majka, molim te. Amen!

 223. Agneza napisao:

  Sveti Josipe ,molim te da moja mama i moj suprug ozdrave.Daj im snage i strpljenja.Izmoli zdravlje svima nama.Hvala ti na svim uslisanim molitvama.

 224. Tina napisao:

  Sv. Josipe hvala na uslisanim molitvama

 225. Vaga10 napisao:

  Molim te sveti Josipe podari mi supruga, da se uzajno volimo i poštivamo, da prihvati moju obitelj kao i ja njegovu. Molim te..

 226. Barbi napisao:

  Sveti Josipe, molim te da moja glavobolja prestane.

 227. Dragi napisao:

  Sveti Josipe molim te da mi se popravi situacija u vezi I da me saslusa I proba razumijet jer ne zelim da ovo sve pukne izmedi nas.
  Amen.

 228. Maja napisao:

  Sveti Josipe molim te da ispravis ovu kompliciranu ljubavnu situaciju koju samo dragi Bog razumije. On najbolje zna sta je dobro za mene. Izmoli mi najbolje

 229. kike napisao:

  Molim te sv. Josipe da mi se na dobro rjesi finacijska situacija,i da mi dóma sve bude dobro. Hvala ti sv.Josipe

 230. Tonica napisao:

  Sveti Josipe, molim Te izamoli mir za moju napaćenu dušu, za moj nesretni brak i moga muža da se ostavi alkohola.Nemam snage i sabranosti da se dostojno pomolim.Predajem sve u Tvoje i Božje ruke.Umorna sam.

 231. IVE napisao:

  Sv.Josipe molim te za zagovor kod Naseg Spasitelja kojeg si hranio i nosio na svojim rukama.Isprosi za moju djecu blagoslov na njihov sadasnji i buduci zivot … Nek ih predragi Isus uvik cuva .. Molim te i za bivseg da Isus dotakne njegovo srce glede nase djece. Molim te. Amen

 232. Anonimna napisao:

  Sveti Josipe molim te iz sve duse da mi uslisis moju molitvu da mi se financijska situacija poboljsa da se rijesim svih dugova jer sam dosla pred zid i ne znam kako dalje.Molim te Sv.Josipe uslisi moju molitvu i hvala ti na dosad svim uslisenim molitvama

 233. anonimno napisao:

  Dragi Sveti Josipe, zaštitniče moj, pomozi mi u ostvarenju moje želje za koju te molim iskreno i iz srca…Pomozi mi da prebolim osobu koja me nije dostojna, pomozi mi da ostanem jaka i da se fokusiram na bitne stvari u svojem životu. Oslobodi me ove tuge, boli, povrijeđenosti, očaja i ljutnje…Pošalji novu ljubav u moj život, onu koju zaslužujem i koja me neće iskorištavati. Onu ljubav kojoj se mogu prepustiti bez straha i sumnjičavosti. Pokaži mi, Sveti Josipe, da me bolji dani čekaju…

 234. Majka napisao:

  Sveti Josipe moli za moga Ivu da se vrati napravi put

 235. Iva napisao:

  Sv .Josipe molim te isprosi mi kod naseg Spasitelja blagoslov za moju djecu i nas buduci zivot.Ti si bio otac Nasem Spasitelju nek i moja djeca imaju tvoj blagoslov i zastitu. Isuse ti znas sto je najbolje za mene. Amen

 236. Ivan napisao:

  Sveti Josipe, molim te da mene i moju zaručnicu Mateju štitiš od zla i napasti i da nas svojim zagovorom pred svetim Ocem blagoslivljaš i daruješ nam jednog dana obitelj.

 237. Agneza napisao:

  Sveti Josipe,cuvaj danas moga brata.Pomozi mu da uspije u svojoj zelji.Hvala ti i slava

 238. Miroslava napisao:

  Sveti Josipe, molim te usliši moju molitvu da dobijem novi posao, hvala ti dosad na svakoj uslišanoj molitvi 🙂

 239. Inga napisao:

  Sveti Josipe, usliši moju molitvu da dobijem novi posao, da mi daš snage da izdržim na testiranju i da sve dobro prođe…I HVALA TI NA SVEMU DOSAD ŠTO SI UČINIO ZA MENE!

 240. anonimno napisao:

  Dragi sv. Josipe, molim te pomozi mi da dobijem posao, za obraćenje mog sina i cuvaj radna mjesta moga supruga i sina

 241. Iva napisao:

  Sveti Josipe molim te da vratiš njegovu ljubav i poštovanje da ostanemo u životu skupa i da naše dijete odgajamo
  u ljubavi i zajedništvu. Hvala ti presveti Josipe.

 242. Draska napisao:

  Sveti josipe moli za moju dicu i molim te da moja odluka bude odabrana za bolje mojoj obitelji koju moram za par tjedana moli za nas

 243. Dragana napisao:

  O,Sveti Josipe molim ti se za zdravlje ,da mi nestane to u grlu,molim te,da kupimo stana,da mama bude zdrava i da se ja i brat zaposlimo,molim te Sveti Josipe ulisi ove moje molitve.

 244. Janja napisao:

  Sveti Josipe, ispuni mi moju zelju molim te ..AMEN !

 245. Dejo napisao:

  Sveti Josipe, hvala ti na svim uslisanim molitvama.Čuvaj i moli za zdravlje i mir moje obitelji i rodbine.Hvala ti i slava.

 246. Tomislav napisao:

  Hvala Ti Sv Josipe na svoj tvojoj pomoci kroz dosadasnji zivot i molim Te da nam izmolis blagoslov dara djeteta i za mene providis stalan posao, kako bi se mogao skrbiti za svoju obitelj

 247. Janja napisao:

  Molim te sve ti Josipe uslisi moju molitvu.Hvala ti i slava.

 248. Ina napisao:

  Molim te sveti Josipe za ljubav,sreću,mir,da dobijem posao za stalno,da mi se poboljša financijska situacija,razumijevanje u našoj kući,za zdravlje nas svih ukućana,molim te sveti Josipe uslisi moju molitvu!

 249. Vanja napisao:

  Sveti josipe tebi se divim,tebe hvalim i u tvoje molitve se prepuštam!
  Nemam puno želja a ovu sam već dugo čekao i molim te da budes uz mene da predjem sve prepreke koje se nadju preda mnome!
  Rijec je o poslu u Njemackoj, danas putujem, slabije znam jezik,a radim odgovoran posao!
  Truditi cu se,uciti cu, ponizno se boriti i vjerovati u bolje sutra!

  Čuvaj me na putu i u poslu Sv.Josipe ja te molim <3

  Amen

 250. Ana napisao:

  Sveti Josipe, uslisi moju molitvu da moja ljubav i ja ostvarimo zdravu vezu.

 251. Janja napisao:

  Sveti Josipe hvala ti na svemu!Hvala ti na svim uslisanim molitvama! Čuvaj moju obitelj i sve moje bližnje. Molim ti se za zdravlje sviju nas. Hvala ti i slava!

 252. Marija napisao:

  Sveti dragi Josipe, pomozi mojoj obitelji s time da mi muz ozdravi i nade novi posao, tako da nasa mala dijeca i mi svi ne patimo; posebno moj sin, na kojeg jako utijece, da on ne oboli, takoder i mala beba….daj i meni snage dalje ici put sa mojim muzem.. molim te iz srca…HVALA

 253. Ana Marija napisao:

  Sv. Josipe hvala ti na do sada svakoj uslišenoj molitvi. Moj “novi” dobri prijatelju, cuvaj mog deckica koji je na putu da upozna zivot, neka bude ziv i zdrav! <3

 254. Nena napisao:

  Sveti Josipe molim te za obitelj moga brata,za mir i blagoslov.

 255. Maris napisao:

  Molim te Sv.Josipe uslisi moju molitvu da mi se financijska situacija poboljsa i da se rijesim dugova.Molim te Sv.Josipe

 256. Melita napisao:

  Sveti Josipe, molim te pomozi mi da uspijem pronaći riješenje.

 257. Ivana napisao:

  Sveti Josipe moli za mene i moje dijete koje je na putu da sve bude uredu i da se rodi živo i zdravo molim te

 258. Jasna napisao:

  Dragi sveti Josipe molim ti se za moju obitelj. Da svi budemo složni i da se muž i sinovi okrenu Isusu i Bogu dragom. Da sinovi nađu dobre žene.

 259. Ruza napisao:

  Dragi Sv. Josipe danas pocinjem moliti 9 dana cudotvornu molitvu za moga muza molim te izmoli mu od Isusa kreposti koje su tebe krasile.
  hvala ti za tvoju neizmjernu ljubav kojom nas ljubis . Amen

 260. Ivana napisao:

  Sv.Josipe moli za nas. Hvala Ti sto si vec jednom uslisao moju molitvu, ali trebam Tvoju pomoc i zastitu uvijek i svuda.

 261. Anastazija napisao:

  Sveti Josipe,sveta Terezija Avilska je napisala da ne postoji milost koju ti nisi uslišio. Ako tko ne vjeruje ,neka pokuša. Tako se nadam i ja da ćeš mene uslišiti za milost koju te mjesecima već molim. Iako zasad ne vidim veliki pomak,vjerujem da ćeš mi se smilovati i da će se ta osoba preobratiti jer je želim usrećiti svojim cijelim srcem i dušom. Molim te dragi Josipe,usliši me . Žalosna je duša moja

 262. Ana napisao:

  Sveti Josipe izmoli milost kod dragog Isusa da mi da mir u duši da mogu mirno spavat bez tableta.
  Isuse udzam se u tebe!

 263. Ruza napisao:

  Sv. Josipe ja danas pocinjem 30-dnevnu molitvu tebi koi mi toliko toga pomaze razumjeti, a tako ga malo poznajemo. Hvala ti Sv. Josipe za tvoju neizmjernu ljubav prema Isusu i Marii. Znam ja da ti nas isto tako ljubis kao sto si ljubio njih. Hvala ti za to i znam da ti Isus nece nikakvu molbu uskratiti ako ga zamolis. Zato te molim pomozi svoim zagovorom da se moj zet obrati i njegova obitelj, da se dodju dragovoljno krstiti u crkvi Isusovoj cii si ti poocim. Hvala ti i molim te jos jednom prikazi moje potrebe Isusu i Marii. Amen
  daj Sv. Josipe da moja sljedeca molitva bude jedno veliko hvala veliki svece .

 264. Antonela napisao:

  sveti moj Josipe,toliko sam se sprijateljila s tobom i osjećam da sam ti blizu. Molim te,pomozi mi i usliši moju molitvu. Ti znaš od kolike mi je važnosti milost koju te tražim. Molim te da osoba koju toliko volim se promijeni na bolje prema meni,omekša svoju kamenu i tvrdoglavu ćud. Neka shvati koliko ga volim i neka mi daruje svoje srce,a ne stalno uvrede i ružno ponašanje. Vjerujem u tebe. Pomozi mi i blagoslivljat ću te dovijeka. Hvala

 265. Krešo napisao:

  Sveti Josipe usliši moje molitve. Podari mi sreću i blagostanje , uspješan rad i novčanu stabilnost. Čuvaj mene i moju obitelj. Daj mi snage i zdravlja da ustrajem. Hvala ti Sveti Josipe

 266. Vlatka napisao:

  Sveti Josipe, radujem se tvojoj molitvi. Pomozi mojoj kćeri da dobije posao. Hvala ti za sve.

 267. Ruza napisao:

  Sveti Josipe sta bih te sve molila, moja lista ne bi imala kraja, ali te molim za djecu moga brata, a posebno za Juru jer je siromasan duhom i svi ga nagovaraju i iskoristavaju, a ja znam da ga ti najbolje razumijes budi mu prijatelj i pratilac. Apredajem ti i sve ove koi su mi se obratili za molitvu, sve slabe i bolesne, gladne i zedne sve ih ponesi Isusu jer znam da ti ON ni jednu molbu nece odbiti jer te ljubi. Hvala ti sv. Josipe za toliku ljubav. Amen

 268. Ana napisao:

  Sveti Josipe izmoli dragog Isusa da me ozdravi.. Isuse uzdam se u tebe.

 269. Pero napisao:

  Sveti Josipe,molim Te uslisi moje molitve,preobrati moju suprugu,sacuvaj moj brak.molim Te

 270. liljana napisao:

  Sv Josipe uslisi moje molitve . Liljana

 271. MIRELA napisao:

  SVETI JOSIPE USLIŠI MOJE MOLITVE DA U OBITELJI ZAVLADA LJUBAV MIR I VJERA TE DA OZDRAVI LANA

 272. Ana napisao:

  Sveti Josipe molim te moli za ozdravljenje mog sina Josipa i za svu bolesnu djecu

 273. Janja napisao:

  Hvala ti sveti Josipe!

 274. klo napisao:

  Sveti Josipe, uslisaj moje molitve vezane za moju sestru. Amen.

 275. Vera napisao:

  Sveti Josipe predajem ti sve svoje potrebe, sama neznam gdje i kako vise,posebno te molim za svoga tatu Josipa da ga tvoja presveta milost dotakne, smiluj mu se da se promijeni prema nama djeci i mami jer mi ceznemo za njegovom ocinskom ljubavi koju nikada nije imao za nas osim svoga bijesa i srdzbe. Molim te Sveti Josipe pomozi mu i preoblikuj ga i blagoslovi ga. Amen!

 276. liljana napisao:

  Sveti Josipe uslisi moje molbe ti znas najbolje sto je za mene predajem svoje zelje i molitve u tvoje ruke . amen

 277. Nikica napisao:

  SVETI JOSIPE POMOZI MI MOLIM TE. TI ZNAS MOJE PROBLEME I POTESKOCE. JA TE MOLIM SVIM SRCEM DA MI POMOGNES. HVALA TI SVETI JOSIPE

 278. Antonija napisao:

  Sveti Josipe, moj zaštitniče, molim te da izmoliš svojim zagovorom kod Boga da makne strahove i negativnost od moje voljene osobe. Molim te iz sveg srca da mi pomogneš da mi se vrati i da shvati koliko ga volim i poštujem i da sam spremna sve napraviti za njega. Molim te da opet budemo sretni kao nekada. Hvala tj Sveti Josipe za sve uslišane molitve do sada.

 279. Sandra napisao:

  Sveti Josipe, moli da se moja najveca ljubav vrati. Uslisi nas i podari nam ponovno srecu, mir i blagostanje. Neka ponovno prihvati moje srce koje ga neizmjerno voli. Amen

 280. Elvira Jerković napisao:

  Sv. Josipe, puno je potreba u našim zivotima. Ti znaš što nam je najpotrebnije u ovim trenutcima. Prosvjetljenje naše djece i njihovo duhovno i tjelesno zdravlje, mir i ljubav u našoj obitelji. Molimo te usliši nas.

 281. Kristina napisao:

  Sveti Josipe iz svog srca te molim za uslisenje ove molitve, uz nakanu da se vrati ljubav, radost, sreća, zelja, strast, volja mog nevjencanog supruga za mene, jer imamo jedno predivno dijete koje nas oboje zasluzuje zajedno, te da odraste sretno uz nas dvoje u ljubavi i miru. Amen

 282. Ana napisao:

  Sveti Josipe izmoli Isusa milist da me ozdravi i otkloni strahove da mirno spavam..Isuse uzdam se u te..

 283. Narcisa Vukojević napisao:

  Hvala,sveti Josipe. Nikada mi nije uskraćena želja. Ovo je uistinu čudotvorna molitva, HVALA od srca!

 284. Ana napisao:

  Sv.Josipe iz duše i srca te molim,za ljubav života moga,mir u mom životu i bolje zdravlje.Uslisena mi molitva

 285. Samohrana majka napisao:

  Sveti Josipe…uslisi moje molitve da pronadjem posao da mogu zivjeti sa svojim djetetom,molim te….Molim te blagoslovi moju majku koja ima ponasanje 15-ogodisnjakinje i ne nalazimo se u razgovoru…osjecam se jako razocaranom,pomozi mi.

 286. Ivana napisao:

  Ponizno I u suzama te molim,
  Sveti Zarucnice Djevice Marije,
  Isusovi ovozemaljski Oce
  Uslisi moju molitvu,da ozdravim od ove bolesti I ostvarim dar majcinstva,ako je to u skladu s voljom Bozjom.
  HVALA Ti Sveti Josipe za sve <3

 287. Nada napisao:

  Hvala ti sv Josipe!!! Zaista je ovo cudotvorna molitva… moja molitva je uslisana

 288. ruzz napisao:

  Treba samo vjerovati i moliti srcem i biti dobar… sv.Josip nas cuje..

 289. Marija napisao:

  Sveti Josipe usliši moje molitve da pronadjem mir i daj mi snage za novi početak!

 290. ruz napisao:

  Moolim te, sv. Josipe uslisi moju zelju znas sve.. da vise ne budem po_uce__ i da se ne __d__

 291. Ana napisao:

  Sveti Josipe moli dragog Isusa da vrati mir u moju obitelj i da se moj sin Ante promjeni na bolje i nađe svoj mir.. Hvala ti sveti Josipe za sve uslišane molitve.

 292. Antonela napisao:

  Molim te moj dragi sveti Josipe prosvijetli osobu za koju te vec duze molim i da shvati koliko ga volim i da prihvati moje srce i dusu koju mu bezuvjetno dajem. Molim te usliši me. Amen

 293. Đurdica napisao:

  Sveti Josipe, iz dubine duše i srca molim te za oporavak moje voljene majke!

 294. Marija napisao:

  Molim te sveti Josipe usliši moje molitve, pomozi mi da mi se vrati jedna jako bitna osoba. Molim te sveti Josipe.

 295. Ana napisao:

  Sveti Josipe moli dragog Isusa da mi se smiluje i ozdravi me i vrati mir mojoj duši..Isuse uzdam se u te

 296. Josipa napisao:

  Sveti Josipe,
  pomozi mi da budem bolja osoba, da nikog ne ogovaram i ne pricam lose o nikom,
  jer znam daje to ruzno i gresno.
  Amen!

 297. Ana napisao:

  Sveti Josipe izmoli kod dragog Isusa milost da me ozdravi i otjera sve zlo od moje obitelji..molim te

 298. Robertina napisao:

  Sveti Josipe, cijela obitelj naša moli se na nakanu za zdravlje mojoj sestri Marijani i njenom nerođenom djetetu . Molimo te za Tvoj nebeski zagovor .

 299. Stela napisao:

  Sv.Josipe molim te, moli za ozdravljenje mog oca koji je bolestan. Hvala.

 300. Ana napisao:

  Molim te sveti Josipe za svoga sina..daj mu skromnosti i poniznosti da bude manje rastrošan i ne ide u kladionicu..hvala ti sveti Josipe za sve uslišane molitve..

 301. Maja napisao:

  Sveti Josipe, molim te za pomoć u molitvi,
  za ozdravljenje jedine kćerke Antonije.
  Majka

 302. Kike napisao:

  Sveti Josipe molim te da se uspijem rjesit dugova.

 303. Josipa napisao:

  Mislim da je jako tesko roditeljima kad se rodena djeca medusobom mrze i ne pricaju.
  Molim te sveti Josipe, pomiri moje kcerke i vrati mir u moju familiju
  AMEN

 304. Lidija napisao:

  Sv. Josipe..molim te da mi oproste svi koje sam povrijedila..od srca te molim

 305. Ana napisao:

  Molim te sveti Josipe izmoli milost kod Isusa da otkloni od mene svu tjeskobu, nemir, anksioznost… da živim mirno u ljubavi sa svojom obitelji..molim te

 306. Vesna napisao:

  Sveti Josipe pomogni da mi se vrati kcer

 307. Ana napisao:

  Molim te sveti Josipe izmoli milost kod Isusa da me ozdravi..i nek bude mir i blagoslov u mojoj obitelji

 308. Ana napisao:

  Sveti Josipe, moli Isusa da se moj sin Ante okrene vjeri i ne ide vise u kladionicu.Vrati mu skromnost poniznost i mir u duši..molim te.

 309. Lucka napisao:

  Sveti Josipe posalji mi jednog Diving Muza ,koji ce SE brinuti za mene i moju djecu Kao sto si SE i ti brinuo za Gospu i Isusa..
  Ali da ga i prepoznam i Znam da je
  Meni od Boga namijenjen??
  Ali sve na Slavu i volju Gospodnju .

 310. Duro napisao:

  Sveti Josipe moli za mene u mojim potrebama za zdravlje duše i tijela ,za moju obitelj i prijatelje i moju buduću curu!! Bogu hvala!

 311. Ana napisao:

  Sveti Josipe izmoli kod dragog Isusa milost da me ozdravi od anksioznosti i drugih bolesti da mogu biti svjoj obitelji dobra supruga i majka..molim te..hva za sve uslišane molitve

 312. Ana napisao:

  Sveti Josipe molim te da mom mužu ne dođe ovrha zbog duga koji nije napravio i da sud vrati na ponovni postupak..hvala ti za sve uslišane molitve

 313. Ana napisao:

  Sveti Josipe smiluj se da se moj muž s bratom dogovori oko diobe stana bez svađe i grijeha molim te

 314. Ivana napisao:

  Sv. Josipe usliši moje molitve da moj tata se izbori sa bolešću i da ozdravi da proživi još na ovom zemaljskom svijetu sa svojom porodicom u zdravlju i veselju. Slava ti i milost

 315. Vesna napisao:

  Sveti Josipe uslisi moju molitvu za moju kcer

 316. mary napisao:

  Sveti Josipe, molim te moli za moju obitelj, a posebno za mog muža, da me više nevrijeđa i ne ponižava, da više ne galami na mene. Molim te vrati nam mir i ljubav u našu kuću, a posebno te molim za moju nakanu za koju trenutno molim tvoju molitvu..

 317. Tina napisao:

  Sveti Josipe, moli za mog dečka s kojim živim zajedno i za mene. Molim Te, prosvijetli mu um i daj mu mir. Molim Te da se makar malo sjeti kako nam je kad ne razmišlja o stvarima koje nisu bitne za nas, da razgovara sa mnom, da se potrudi ispraviti ono što ne valja i da vidi koliko mi je stalo do njega i do nas i da sam uz njega u svemu.
  Molim Te Sveti Josipe, vrati ljubav, mir i sreću i blagoslovi naše zajednistvo.

 318. Janja napisao:

  Sveti Josipe uslisi moje molitve za zdravlje mog brata i sina.Hvala Ti i slava moj sveti Josipe

 319. Molim napisao:

  Sveti Josipe, uslisi moje molitve spasi moj brak sacuvaj mog sina Luku i dozvoli mu da raste uz oba roditelja.

 320. Dario napisao:

  Sveti Josipe uslisaj moje molitve i pomozi da nam brak opstane i da me supruga Jelena ponovno zavoli ze da nam djeca budu sretna

 321. Nena napisao:

  Sveti Josipe, izmoli moje molitvene nakane kod Oca nebeskoga i njegova jedinorođenog sina Isusa Krista- spasitelja i otkupitelja našega….

 322. Ivona napisao:

  Sveti Josipe daj mi mir i prosvijetli dušu, pomozi mi sveti Josipe, uslisi me. Hvala ti!

 323. RIJA napisao:

  Sveti Josipe, hvala ti na dosadašnjim uslišanjima. Molim za jedno ti i dragi Bog uslišite drugo. Hvala i na tome jer Gospodin znade najbolje što je potrebno mojoj obitelji. Ali svejedno molim te sv. Josipe izmoli od Gospodina obraćenje moga sina Josipa i da sve dođe na svoje, ali neka bude volja tvoja.

 324. Maja napisao:

  Sveti Josipe, usliši moje molitve i molbe kod Gospodina Isusa, za jedinu ćerku Antoniju Amen.
  Zahvalna mama

 325. Nevenka napisao:

  Sveti Josipe molim ste za ozdravljenje Marija, za mir i blagoslov obitelj.

 326. Silvija napisao:

  Sveti Josipe, uslišaj me i ozdravi moga sina D. od dugotrajne temparature, pošalji svoj moćni zagovor mome sinu, vjerujem da ćeš mi pomoći, izlječi njegovu dušu od nervoze i nestrpljivosti. Hvala ti Sv. Josipe.

 327. Ankica napisao:

  Sveti Josipe cuvaj moju malu tesko bolesnu kcerkicu Lenu…daj joj snage da izdrzi i da se izbori za zivot…da se njeno malo tjelo oporavi…Sveti Josipe uslisi moje molitve…

 328. R. napisao:

  Sv.Josipe, blagoslovi i sačuvaj moju obitelj od svakoga zla, i posebno se utječem za nakanu na koju molim tvoju devetnicu.

 329. josip napisao:

  Sveti Josipe, utječem se tvome zagovoru kod Gospodina, moli Ga da po svojoj predragocjenjenoj Krvlju koju je prolio za nas izlije obilje svojega milosrđa i stavi svoje svete ruke na tijelo oca moje supruge i daruje mu ozdravljenje. Neka se proslavi Njegova dobrota i Njegovo presveto ime po ovoj molitvi. Hvala ti sv. Josipe.

 330. irena napisao:

  Sveti Josipe, molim te za moju obitelj a posebno za muza koji ne moze podnijeti smrt svoga tate! Hvala ti sveti Josipe!

 331. kornelija napisao:

  Molim te Sv.Josipe za supruga i mene,upravo smo sa sinom otišli od njega jer je on tako htio,neopisivo mi je teško jer ga volim i želim se potrudit i promijeniti samo da uspijemo u braku,puno sam stvari krivo radila,bila sebična,i samo Bog zna da sam htjela da uspijem biti dobra žena!sad smo odvojeni tek 2 sata i fali mi užasno,puca mi srce i neutješna sam,molite da se sve okrene na dobro,pa da nam Bog podari još jednu priliku,Bože djeluj u njemu i meni!BVB

 332. Dragan napisao:

  Sveti Josipe udijeli zdravlje meni, mojoj zeni i mojoj dici. Amen!

 333. Snjezana napisao:

  Sveti Josipe, zastiti moju obitelj i blagoslovi mog supruga da bude vjeran muz i s radoscu prihvaca sve zivotne radosti i patnje nase obitelji. Hvala ti Sveti Josipe za tvoju zastitu.

 334. Josipa napisao:

  Josipe sveti moja necakinja V. Ima veliki zdrastvenih problema pa te molim za pomoc
  Necakinja M. je samohrana majka sa 2 sina zive u teskim uvjetima.
  Male Marije od srca vas molim pomognite mi u malitvama da im sveti Josip olaksa njihove jade
  A jas cu se molit svako jutro
  Od srca zahvalna Josipa

 335. Iva napisao:

  Sveti Josipe budi molim te odagnaj ono što me muči…hvala ti… Amen

 336. majka napisao:

  SVETI JOSIPE, USLIŠI MOJE MOLITVE UPUČENE TEBI DA MOJOJ KĆERKI PROSVIJETLIŠ PAMET I IZVEDEŠ JE NA PRAVI PUT, TE MOG SINA ČUVAŠ I BRANIŠ OD SVIH ZALA, I BUDI IM OD POMOĆI NA NJIHOVIM ŽIVOTNIM PUTEVIMA, ČUVAJ NAŠU OBITELJ A JA ĆU SE I DALJE MOLITI SVAKOG JUTRA.

 337. Alfred napisao:

  Sveti Josipe, izmoli moje molitve i molbe kod Gospodina Isusa. Amen.

 338. Lucija napisao:

  Sv. Josipe usliši moje molitve, daruj zdravlje i mir mome ocu, snagu, vjeru, ljubav i ufanje mojoj obitelji, da budemo snažni i složni dok se borimo s tom bolešću… mojoj ljubavi daruj prvenstvno mir u duši, vjeru mu učvrsti, i nade da će sve biti dobro riješeno, da uspije u nakani da pomogne svojoj obitelji i riješi se dugova.
  Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas. Amen.

 339. ivancica napisao:

  Dragi sveti Josipe, moli za nas

 340. mery napisao:

  Sama sam sa djetetom i danas počinjem moliti 30-dnevenicu Sv. Josipu, i zaista se nadam da će mi pomoći i olakšati u životu. Ako vam nije teško, sjetite s ei mene i moje prijateljice Maje koja je operirala tumor. Hvala

 341. Marija Brozović napisao:

  Sveti ponizni Josipe pogledaj na moju djevojčicu i vrati njenog oca u Tvoj i njen zagrljaj <3 hvala Ti, Marija.

 342. ĐULI napisao:

  HVALA TI SVETI JOSIPE ZA SVE USLIŠANE MOLBE ŠTO SAM IH DOBILA TVOJIM ZAGOVOROM. MOLI I DALJE ZA MOJU OBITELJ, TI ZNAŠ U KAKVOJ SMO POTREBI.
  HVALA TI I SLAVA MOJ SV. JOSIPE.

 343. Ponizna napisao:

  Sveti Josipe, izmoli kod Boga svojim snažnim zagovorom, zdravlje moga muža, da mu dragi Bog ukloni pomrčinu s uma, rasvijetli srce, da izlije na njega Duha Svetoga kako bi shvatio vrijednost našega braka te se ponovno vratio u naš obnovljeni dom.

 344. Jozefina napisao:

  Sveti Josipe, nosim Tvoje cestito i sveto ime, zahvaljujem Ti sto imam krasnog, cestitog i bogobojaznog supruga sa kim dijelim zivot skoro 35 godina, Bogu Dragom hvala.

  Molim te, Sveti Josipe, uslisi moje molitve i posalji nasem sinu M.M. dobru cestitu djevojku, sto Dragog Boga voli i slavi..

 345. Josipa napisao:

  Jucer 8. svibnja rodio se moj unuk Mihael Josip. Od srca hvala svima koji su molili zajedno samnom.

 346. Slave napisao:

  Sveti Josipe, usliši moje molitve upućene tebi kroz veliku devetnicu za moga brata i njegovoga sina da pronađu poslove i za sve ostale naše potrebe izrečene i neizrečene. Hvala Ti moj sveti Josipe

 347. biba napisao:

  SVETI JOSIPE BUDI NA POMOC MOME MUZU DA POKAZE POSTOVANJE PREMA MENI I DA SE VISE MOLI…ISUSE,MARIJO I JOSIPE SMILUJTE SE

 348. sabina napisao:

  SVETI JOSIPE USLIŠI MOLITVE MENE I MOGA MUZA DA I MI U NARUCJU DRZIMO DJETESCE…HVALA TI I SLAVA

 349. Josipa napisao:

  Sveti josipe uslisi mi ovu veliku molbu za moja 2 unuka, to te od srca moli baka. Od srca cu se moliti za tu nakanu..

 350. Josipa napisao:

  Presveti Josipe budi na pomoći dječaku Filipu

 351. josipa napisao:

  Javljam svima radosnu vijest: molitve svetom Josipu su uslišane. Presveti Josipe, hvala ti da se rješio jedan moj veliki problem. I moja kćerka očekuje dijete nakon 20 godina braka. MOLITVE SU USLIŠANE KAD SE MOLE OD SRCA! Hvala svima koji su molili s nama i za nas!

 352. Nina napisao:

  Sveti Josipe koji u svom naručju držiš svog posinka zahvaljujem se tebi i njegovoj majci Mariji na ljubavi koju nam dajete, pomolite se Gospodinu i za moju obitelj te za sve one nakane koje svakodnevno vam upućujem. Hvaljeno budi ime Isus.

 353. josipa napisao:

  PRESVETI JOSIPE OSLOBODI MOG UNUKA LUCASA OD VELIKIH STRAHOVA I PANIKE ZBOG KOJIH PUNO PATI. SVETI JOSIPE JA CU TI SE OD SRCA MOLITI SVAKO JUTRO

 354. josipa napisao:

  SVETI JOSIPE STAVLJAM POD TVOJU ZASTITU I MOJU KCERKU A. OD SRCA CU TE MOLITI DA MI USLISIS NAKANU ZA NJU.

 355. josipa napisao:

  Sveti josipe budimi na pomoci

 356. josipa napisao:

  SVETI JOSIPE USLISAJ MOLITVE MOJE UPUCENE TEBI I POVRATI OCA MOJIM UNUCIMA BLIZANCIMA M. I L. HVALA TI SVETI JOSIPE ZA SVE USLISANE MOLBE

 357. josipa napisao:

  SVETI JOSIPE, USLISI MOJE MOLITVE UPUCENE TEBI DA MOJA KCERKA S. NAJDE SVOJ MIR U ZIVOTU.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*