Korisni linkovi

Popis korisnih linkova i prijatelja stranice Obitelji Malih Marija:

hkr

HRVATSKI KATOLIČKI RADIO (HKR) je neprofitna radijska postaja s nacionalnom koncesijom. Osnivač i vlasnik Radija je Hrvatska biskupska konferencija, a započeo je s emitiranjem programa 17. svibnja 1997. godine, kada ga je blagoslovio i u rad pustio kardinal Franjo Kuharić.
sveta mati slobode logo

SV. MATI SLOBODE
Katolički salezijanski web portal, župa Duha Svetoga – Jarun, Zagrebačka nadbiskupija.
Saša Orgonas – duhovni portal

Časoslov – svakodnevno bogoslužje riječi i časoslova
MARIJA – vjerski list za Marijine štovatelje
landscapes HD wallpapers
bitno

Web portal bitno.net jedinstveni je portal na hrvatskom jeziku, širi i raznolikiji od klasičnih vjerskih portala i dublji i fokusiraniji od općih news portala.
duhos

Mi smo studenti osječkog Sveučilišta okupljeni oko sveučilišnog kapelana p. Arkadiusza Krasickog, našeg patera Areka. Okupljeni u Duhos činimo neformalnu zajednicu i u Duhos su dobro došli svi studenti koji to žele.
glas koncila

GLAS KONCILA, katolički tjednik, počeo je izlaziti 4. listopada 1962. po odluci zagrebačkog nadbiskupa Franje Šepera kao ciklostilom umnažan bilten koji je izvješćivao o događanju Drugoga vatikanskog koncila.
ika

Informativnu katoličku agenciju (IKA-Zagreb) ustanovila je Hrvatska biskupska konferencija 22. travnja 1993. godine. Agencija je osnovana kao pravna osoba na crkvenom i građanskom području u svrhu prikupljanja i posredovanja informacija o crkvenom i vjerskom životu.
katolici.org

Odazivajući se brojnim pozivima pastira Katoličke Crkve izraženim u dokumentima Drugog vatikanskog sabora, te slušajući poticaje i pozive Pape Ivana Pavla II. da se svi vjernici uključe u novu evangelizaciju, pokrenuli smo ove Internet-stranice.
ks

Kršćanska sadašnjost d.o.o. je izdavačka i nakladnička kuća, a njezini počeci sežu u 1968. godinu.
U našim izdanjima naći ćete kvalitetna duhovna i teološka izdanja, napisana ili pripremljena od naših i stranih najboljih stručnjaka i dobrih ljudi.
radio marija

Temeljna je djelatnost udruge proizvodnja i emitiranje radijskoga programa.
Udruga je, sredinom godine 1996., dobila radijsku koncesiju za grad Zagreb. Prvi je studio izgrađen u potkrovlju župne crkve Rođenja Isusova na Kajzerici u Novom Zagrebu.
raskrižje
Raskrižje – Hrvatski katolički portal
blog responder

Blog Responder (eng. onaj koji pruža pomoć) je mjesto promišljanja o nekim teološkim temama koje se autoru čine zanimljivima. Ako nekome bude od pomoći ili ga tkogod nađe interesantnim, ispunit će svoju funkciju.
verbum

Nakladna kuća Verbum jedan od vodećih hrvatskih izdavača i najveći hrvatski nakladnik i knjižar vjerske literature.
veritas

Današnji “Veritas”, kao katolički mjesečnik pod naslovom “Glasnik sv. Antuna Padovanskoga”, pokrenut je davne 1962. godine. Bio je to prvi i, tada, gotovo jedini poslijeratni vjerski list, a njegov izlazak potaknut je početkom Drugoga vatikanskog sabora.
vjeroznanci

Vjeroznanci – stranica za vjeroučenike

 7,694 total views,  1 views today

(Visited 1.289 times, 3 visits today)