Molimo na vaše nakane…

molitva
Zahvaljujem Bogu što sam otkrila ovu stranicu. Divno je znati da ima i takvih mladih.
Molim vas uključite me u svoje molitve, jer sam teško bolesna, pa ako je volja Božja da me izlječi od ove bolesti, da mogu nastaviti dalje i veličati slavu Božju.
neka nas sve blagoslovi dobri Bog.

E.K.

3,786 total views, 4 views today

(Visited 1.307 times, 7 visits today)

You may also like...

38 komentara

 1. Anonimno napisao:

  Predajem u Vase molitve nas brak. Suprug i ja, civilno smo razvedeni 2 godine i imamo dvije male djevojcice. Iako se volimo, kao da nam nesto ne da da budemo zajedno sto oboje iz dubine duse zelimo. Molim precistu Gospu da uslisa nasu molitvu i da iz naseg braka otkloni one ljude koji ne zele nase zajednistvo. Neka Gospa obnovi nase bracne zavjete i bracnu ljubav. Amen

 2. Maša napisao:

  Hvaljen Isus i Marija! Molim za pomoć za moju majku da shvati da mi sad treba više nego ikada. Molim da mi najdraži Bog podari snagu da ustanem ujutro i izliječim se od teške psihičke bolesti. Da mi teška situacija koja me čeka bude što manje bolna. Po presvetom milosrđu našega Gospodina. Amen

 3. M napisao:

  Drage sestre,

  Molim Vas da u svoje molitve i nakane ukljucite supruga i mene buduci da vise od dvije godine ne mozemo zaceti dijete. Molimo Gospodina da nas ozdravi, daruje svoju milost, smiluje nam se i podari nam toliko zeljenu djecu.

  Bozji blagoslov

 4. Ljiljana napisao:

  Hvaljen Isus i Marija
  preporučam svoju obitelj i našu tešku financijsku situaciju u vaše molitve.

  Od srca hvala

 5. Tužna napisao:

  Molim vas da molite za zdravlje meni drage osobe,da se probudi iz kome i bude sa svojom obitelji.
  Hvala na vasim molitvama

 6. Agneza napisao:

  Molim vas da molite za moj brak koji je u teškoj krizi.Neka nam dragi Bog podari ljubav,mir i sreću u obitelji.
  Amen

 7. Martina napisao:

  Molim Vas da molite za cudo,da mojoj sestri koja je jos mlada i koja ide na operaciju uklanjanja mioma i maternice Isus spasi maternicu i da jedan dan rodi dijete…….Molim Te Bože učini cudo……Hvala

 8. Dalibor Jakovac napisao:

  Molim Vas da molite dragog Isusa i majku Mariju da mi vrate u zivot osobu koju volim i sa kojom zelim da zajedno rastemo u vjeri kroz zivot i ljubimo Boga zajedno.

 9. Kristina napisao:

  Molim vas da se pomolite za moga muža Ivana, da mu dragi Bog da zdravlje i veću satnicu na poslu da može financijski uzdržavat nas; mene i djecu.

 10. Monika napisao:

  Molim za preporuku za molitve za mog oca da ozdravi
  Hvala

 11. KSENIJA napisao:

  Hvaljen ISUS I MARIJA molim za pomoć u molitvi za uspješnu operaciju i ozdravljenje malog LUKE od zl.tumora na mozgu jer u BOGU NAŠEM JE SVE MOGUCE U BOGU JE SPASENJE ,ISUSE SMILUJ SE ISUSE USLIŠI ISUSE HVALA TI!HVALA VAM PUNO BOŽJI BLAGOSLOV

 12. Nives napisao:

  Molim Vas drage sestre,
  molite za moju bezizlaznu situaciju jer samo Bog zna.
  Hvala Vam

 13. Tihana napisao:

  Pišem vam ponovno i molim za pomoć. Taman kad sam mislila da smo pronašli mir moj muž Davor je opet posustao… molim vas molite za njega i naš brak da ponovno ne krene stranputicom i da se ne oda porocima i noćnom lutanju… nek mu dragi Bog pokaže pravi put.. puno smo propatili i moja djeca i ja.. od srca hvala, Tihana

 14. KAROLINE napisao:

  Molim vas molite se Dragome Bogu za mene.Dragi Bog sve zna.

  Hvala Vam !

 15. Ivan napisao:

  Draga obitelji, molim vas u Ime našega Gospodina Isusa Krista, da se molite za moju obitelj koju pokušavaju razoriti, kako fizičkim prijetnjama tako i na duševnoj i verbalnoj razini, da nam Gospodin udijeli snage i zdravlja da se izborimo sa svim kušnjama koje nas neprestano udaraju i pokušavaju slomiti, i da Gospodin odmakne od nas sve neprijatelje. Molim vas za svesrdnu molitvenu pomoć jer smo na izmaku snaga. Bog vas blagoslovio

 16. dubravka napisao:

  Molim za Vašu svetu molitvu kod Gospodina Isusa da mi pomogne svojom Božanskom rukom i krvlju u ozdravljenju od karcinoma,ja vjerujem duboko u vaše molitve i vjerujem da je Isus milostiv i da će me ozdraviti jer me i Bog želi zdravu. Hvala od srca na molitvama i što ste milosrdni i želite pomoći, hvala Isusu što me ne napušta i on će mi pomoći duboko vjerujem. Amen!

 17. Željka napisao:

  Molim Obitelj za pomoć u molitvama za moju dragu prijateljicu Dubravku kojoj se na žalost karcinom proširio na mozak. Potrebna joj je snaga i pomoć Krista da izbori ovu bitku. Zahvaljujem svima od srca i nadam se da će Krist uslišiti naše molitve.

 18. T napisao:

  Hvaljen Isus i Marija!
  Zamolila bih Vas za molitvu da se ostvari Božja volja u mojem životu vezano za posao.
  Hvala!BVB

 19. dubravka napisao:

  Molim Vas draga Obitelji da me stavite u vaše snažne molitve kod Gospodina Isusa i molite Ga za moje ozdravljenje od karcinoma. Klečim i molim za milost ozdravljenja svaki dan i vjerujem u čuda jer Isus je milostiv, ima božansku snagu koja može pomoći mome tijelu da se riješi ove opake bolesti. Hvala Vam na molitvi od srca i s puno milosti za Vas!

 20. katarina napisao:

  Molim vas da se molite za mog brata Dragana da ode za Švedsku radit kod Darka.Hvala.

 21. dubravka napisao:

  Predragi moji, molim Vas od srca da me stavite u Vaše svete molitve kod Dragog Gospodina Isusa i molite ga da mi podari milost ozdravljenja od teške bolesti karcinoma, molim Vas… vjerujem u Vaše molitve i znam da ćete izmoliti od Gospodina koji Vas sluša jer dovoljna je samo jedna riječ i On zna sve i znam da će pomoći jer Ga i ja molim svakog trena. Molim vas pomozite mome ranjenom tijelu, mojoj duši i ne dajte zlu da nas pobijedi. Amen!

 22. Iva napisao:

  Bog Vas blagoslovio.
  Svim srcem molim za Stjepana, njegovo obraćenje i spasenje ,za ozdravljenje duše i tijela, za iscjeljenje njegovih dubokih rana i oslobođenje od utjecaja zloga. Da njega i njegovu djecu Bog blagoslovi i da im pomogne.
  Bože, vodi ga na pravi put i ne daj da skrene s njega…daj mu molim te mir, blagoslov i radost.
  Hvala Gospodine i majko Marijo.
  Hvala sestrama koje mole.

 23. dubravka napisao:

  Molim Vas da se molite za moje ozdravljenje od teške bolesti karcinoma i da mi CT kontrola i nalazi budu u redu kao dokaz da se svakodnevno obraćam Dragom Gospodinu Isusu za moje ozdravljenje i da mi podari svoju Božansku vjeru jer sam tada jača i dobivam snagu za ići dalje sretnija.Hvala vam na vašim molitvama Dragom Gospodinu Isusu i hvala isusu što je milosrdan prema meni!Amen!

 24. N.N. napisao:

  Dragi svi,

  molio bi vas da u svoje molitve stavite jednu obitelj koja ima problema sa upravljanjem sa financijama koje im je Gospodin po svojoj milosti dao na raspolaganje, te zbog raskošnog trošenja nastaju svađe, prepirke koje utječu na odnose među njima i na odnose sa drugim osobama, neka ih Gospodin pohodi i promjeni, neka im da blagoslov da mudro upravljaju sa svojim financijama te se tako proslavi u njihovim životima.

  Hvala na molitvama i BB+

 25. dubravka napisao:

  O sveta obitelji molim Vas da me stavite u vaše svete molitve Gospodinu Isusu i molite Ga da me ozdravi od teške bolesti raka. Neka me Isus ojača i stavi svoje probodene ruke ne moju glavu i tako će njegova ozdraviteljska snaga poteći mojim tijelom. Hvala vam na molitvama,slavim te Isuse što mi pomažeš.Amen.

 26. dubravka napisao:

  Molim vas da isprosite kod dragog Isusa ozdravljenje od teške bolesti i zamolite ga da zapovijedi svakoj bolesti da napusti moje tijelo i dušu.Vjerujem u Isusa krista i znam da će mi pomoći uz vaše svete molitve.Hvala ti Isuse hvala sestrice.

 27. Juli napisao:

  Hvaljen Isus i Marija!

  Drage sestre,

  Molite se za mene i djecu, da izdržimo, ostanemo u milosti Božjoj, da ne mrzimo, zbog tragedije koja nas je zadesila, da se sazna istina, da kolegama proradi savjest i da priznaju da su sve lagali, da se sudovi riješe u našu korist. Hvala i BVB.

 28. dubravka napisao:

  Drage sestrice,molim vas uključite me u svoje molitve i zamolite dragog Boga da me ozdravi od teške bolesti .Bog je sveti liječnik i može sve i znam da me može ozdraviti ako ga zamolimo.On kaže Hoću ozdravi. Hvalim te Bože što češ uslišiti moju molbu.Volim te .Amen.

 29. Neven napisao:

  Hvaljen Isus i Marija!

  Poštovane sestre,
  preporučam u Vaše molitve sebe, svoju obitelj i sve koje mi Gospodin stavlja na put, a osobito one koji se preporučuju u moje molitve, da nas Gospodin blagoslovi, štiti od svakoga zla, ispuni i vodi svoji Duhom da svakodnevno vršimo samo Njegovu svetu volju.

  Hvala Vam

  Pozdrav i Božji blagoslov!

 30. Daniela napisao:

  Hvaljen Isus i Marija!
  Molim za pomoc u molitvi za obracenje moga supruga. Molim vas da ga ukljucite u vas molitve. Neka Isus donese svoj sveti mir, istinu i ljubav medu nas. Neka se svaki zloduh oholosti, lazi, neoprastanja, osudivanja, ponizavanja i manipuliranja otkloni..a neka dode duh ljubavi, oprastanja, istine, mira, svjetla, razumjevanja i dobrote

 31. Martina napisao:

  Molim Vas da molite za bolesnu osobu,da se dragi Bog proslavi u njemu i da se nade rjesenje za platit troskove lijecenja koje je jako skupo.
  Hvala

 32. kci sionska napisao:

  Molite za mene da uspijem dobiti vise sati na poslu, da mogu pomoci svojoj mami.. I da mogu financirati skolovanje. Hvala vam I Bvb.

 33. zdenka napisao:

  Molim vas za preporuku u molitve da moja djeca naiđu na osobu s kojom će zasnovat svoju obitelj,imati svoju djecu.Molim vas da u molitve uključite i ozdravljenje moje braće i sestara,oproštenje,iscjeljenje,poremećeni međuljudski odnosi,za fizičko,psihičko i duhovno ozdravljenje moje male nećakinje.Hvala,hvala.BVB

 34. tihana napisao:

  Molim vas molitve za mog supruga Davora da se kloni lošeg društva poroka noćnog života i da ga dragi Bog vrati na pravi put i ponovo zbliži samnom i našom djecom… Molitve za moj posa…o jer sam očajna i dugo nezaposlena.. Hvala svima od srca!

 35. Jozzy napisao:

  Drage moje!Klečim i molim,molite za mene i za moju obitelj, molim Vas, trebam čudo a samo dragom Bogu je to čudo moguće!!!Molite za naše spašenje, molite da ne ostanemo bez svega, molite da izađemo iz ovog začaranog kruga, molite da najhitnije nađemo izlaz iz ovog zla.BVB

 36. Sanja napisao:

  Molim Vas, molim dragog Isusa da prosvijetli mog supruga da odustane od razvoda i vrati se meni i djeci. Pomolite se molim samnom da mi se smiluje dragi Isus i usliši mi nakanu. Hvala puno

 37. Martina napisao:

  Molim za pomoć u molitvi zbog potrebe u kojoj se nalazim.
  Od srca hvala svima i neka Vam Bog uzvrati po svojoj dobroti i milosti!

 38. Ivana napisao:

  Poštovane! Usrdno vas sve zajedno molim da se i vi uključite u moje osobne molitve kako bih što dulje zadržala posao na kojemu se trenutno nalazim budući da ne živim u vlastitoj kući, imam malo dijete i muža koji je nezaposlen, stoga se zaista nadam da će to biti moguće, a sve posvećeno Kristovim stopama i uz Kristovu pomoć, po zagovoru njegove prečiste Majke i majke sviju nas.
  Moja se druga molitva odnosi na moga sina Zana Sergeja – neka zauvijek ostane ovako prekrasno, veselo, razigrano, zdravo i emotivno toplo biće kakvo je sada i neka raste u ljubavi, pažnji, radosti, a sve to prožeto Kristom i u Kristu.
  Hvala Vam od sveg srca!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*