Poziv na molitvu za Jelenu

molitvaDragi prijatelji, posjetiteljice i posjetitelji naše stranice,

sjetite se u svojim molitvama jedne divne mlade djevojke koja se bori s teškom bolešću. Jelena se puno moli bl. Ivanu Pavlu II. i moli da se molimo za nju. Njena sestra zamolila je p. Zdravka koji je ovih dana otišao u Indiju da donese malo zemlje s groba o. Ante Gabrića. Pročitala je na internetu da su neki ozdravili koji su bili na grobu a o tome nam je i p. Zdravko govorio…Hvala Vam za svaku molitvu, za svaki vapaj i uzdah Gospodinu za našu dragu prijateljicu!

zp8497586rq

2,557 total views, 2 views today

(Visited 456 times, 2 visits today)

You may also like...

11 komentara

 1. Karmen napisao:

  Počivaj u miru !

 2. Marija S. napisao:

  Dragi prijatelji, patnja i teška borba za život naše drage Jelene završila je jutos oko 6,15h.
  Jutros oko 6.15h Jelena je posljednji puta zatvorila oči i vjernički predano otišla Gospodinu, kako nam je prenijela njezina draga seka Ana.
  U nedjelju, 9. prosinca navršila se četvrta godišnjica smrti njihove majke, Ana je također izjavila, što i mi čvrsto vjerujemo, da su mama i seka sada zajedno kod Gospodina!
  Dragi prijatelji i posjetitelji, preporučamo Jelenu u vaše molitve, i vjerujemo da će ona iz nebeskih visina moliti za nas i blagoslivljati nas iz kuće Očeve!

  Draga Jelena, uvijek ćeš ostati u našim srcima! Tvoj život bio nam je jasan i sjajan primjer kako, iako je protkan dubokom boli, život je ipak dragocjen! Hvala Ti za veliku ljubav i vjeru koju si svjedočila, hvala Ti za sve!
  Tvoje Male Marije!

 3. Darko napisao:

  Jelena, lijep pozdrav ti šaljem. Želim ti da ti dragi Bog da snagu i ustrajnost da te vjera tvoja u Njega spasi. Prepuručit ću te sv. Leopoldu Mandiću da bude tvoj posrednik kod Boga i da ti izmoli ozdravljenje. BB

 4. Mladenka napisao:

  Jelena,
  Bogu je sve moguće. Čvsta vjera i potpuno predanje u Bogu čini čuda! Neka Tvoje ozdravljenje bude poticaj za duhovna zvanja u hrvatskom narodu! Preporučit ću Te u molitve i časnim sestrama klarisama u Splitu.
  BTB
  Mladenka

 5. mare napisao:

  Draga Jelena slucajno sam saznala za tebe.Molim se se sv.Josipu za tebe i tvoju obitelj da sv.Josip bude s vama kao sto je bio sa Marijom i Isusom i da u njemu nadjete utjehu i snagu za sve nedace u kojima se nadjete.

 6. ANIŠEL napisao:

  Draga Jelena, danas na tvoj rođendan mislimo na tebe i molimo da tvoja radost bude Gospodin koji neka ti udijeli snagu nošenja tvoga križa.Tvoje MM i svi dragi molitelji.

 7. Jelena napisao:

  Dragi prijatelji, nema tih riječi kojima bih mogla opisati svoju zahvalanost svima vama dobrim ljudima koji se molite za mene. Da samo znate koju mi snagu i nadu dajete svojom molitvom. Neka vas Bog blagosolovi i podari vam svako dobro! Voli vas vaša Jelena!

 8. Karmen napisao:

  Draga Jelena ! U mojim si svakodnevnim molitvama . Uz božji blagoslov , zagovor BDM , pomoć svih svetih i anđeosku zaštitu sve je lakše . Uz tebe sam , zajedno smo jači ! Iskreni pozz i molitve od Karmen iz Slavonije .

 9. ANIŠEL napisao:

  Prije par dana posjetili smo našu Jelenu za koju ovdje svi molimo. To je za nju bio dan radosti jer smo joj prenjeli molitvene želje svih vas. A i za nas je to bio milosti čas jer smo susreli osobu koja se sa žarkom molitvom i vel’kom ljubavlju njezinih najmilijih bori sa svojom bolesti. Otišli smo od njih radosni što su nam pokazali kako se u bolesti obitelj učvrsti i ojača u nošenju zajedničkog križa. Hvala ti Jelena a i tvojoj divnoj obitelji na tom primjeru strpljivog nošenja križa. Tvoje MM

 10. S. Marija napisao:

  Draga Jelena,hvala ti za javljanje! Uz Tebe smo svim srcem! Molimo Mariju Pomoćnicu da te ojača, i da bude uz tebe u svim borbama i životnim poteškoćama! Vjerujemo u Njezinu pomoć i snagu! I dalje si u našim mislima i molitvama! Neka te blagoslovi i čuva dori Bog!
  Pozdrav od svih Malih Marija, kao i svih naših molitvenih podupiratelja!
  (*ps. samo da znaš, ova rubrika je otvorena preko 300 puta!) Vjerujem da puno ljudi zaista iskreno moli za tebe!)
  Svima od srca iskreno hvala!

 11. Jelena napisao:

  Dragi prijatelji, želim Vam se zahvaliti na vašim molitvama usmjerenim za moje ozdravljenje. Ne mogu vam opisati koliko mi u ovoj borbi znači vaša podrška. Neizmjerno sam vam zahvalna na svemu što činite za mene. S vama mi je samo nebo granica! Unaprijed zahvaljujem svim dobrim ljudima u čijim se molitvama pronađem i ja. Hvala dragom Bogu na snazi i mojim dragim prijateljima koji mi pomažu da izdržim ovu borbu. Sve vas puno voli vaša Jelena! Slava i hvala Isusu!