Svjedočanstvo uslišane molitve po zagovoru sv. Josipa

Dragi moji,

Tijekom velikih iskušenja i patnje, čitala sam ovdje Vaša svjedočanstva, koju su mi tada ulijevala nadu i davala snage za svaki dan. Moja agonija trajala je mjesecima. I obećala sam sv.Jospu i sebi da ću napisati svoje svjedočanstvo budu li moje molitve uslišane.

Nikada prije se nisam molila sv. Josipu, te sam jedne večeri čitajući molitve sa neta, naišla na link: Danas počinje 30-dnevna pobožnost Sv.Josipu; čitajući dalje o tom divnom Svetcu, osjetila sam da me čuje, jer ja sam žena i majka, a On Svetac zaštitnik obitelji.

Našla sam se u teškoj životnoj situaciji, u kojoj sam poklekla i upala u veliki grijeh. Bila sam svjesna da to što radim nije dobro, ali i dalje sam nastavila. Dok mi se jednog dana nije sve razbilo o glavu i srušilo na mene. Znam da ćete reći ili barem pomisliti: sama si kriva, jer i jesam i nemam opravdanja. A kome sad što reći? Kome se uteći? Upala sam u posljedice svoga grijeha. Dragi moji htjela sam pomoći obitelji i napravila što nisam smjela. Bilo mi je teško, srce sam svoje htjela iščupati… ama sve… srušio se moj život. I bilo mi je poslije žao moje djece što imaju majku kao što sam ja. Molila sam se Sv.Josipu, Gospi… U glavi su mi odzvanjale riječi: Nisam dostojan da uiđeš pod krov moj… nego samo reci riječ i ozdravit će duša moja.

Gospodine ti sve znaš… Ti znaš moje srce…. Ti znaš zašto sam to učinila… Ti sve vidiš… Ali dani idu… Strah raste… Bol ne prestaje. Međutim, pred Božić, moje su molitve uslišane… suze su mi toliko tekle jer sam uvidjela koliko sam mala pred Gospodinom… a kolika je dobrota NJegova. Da se posramim sebe, a On me opere od grijeha mojih i vrati u život…

Ovo pišem svima Vama koji ste tužni, bolesni, ostavljeni, razočarani, u raznim potrebama… da ne pokleknete… da ne posustanete. Zbilja tko se utječe Sv. Josipu biva uslišan, čuje vapaj raskajanog grešnika i liječi srca, vidi nevoljnika u potrebi i jadu i bijedi njegovoj. HVALA TI SV. JOSIPE ŠTO SI POGLEDAO NA MENE U NEVOLJI MOJOJ I ČUO VAPAJ MOJ! Evo bliži se NJegov spomendan i znajte blago onom tko se Njemu utječe. Nemojte prestati s molitvom… ja evo svako jutro započinjem Čudotvornom devetnicom Sv.Josipu. Divna molitva za svaku potrebu. Nemojte posustati, teško je, znam! Osjetila sam na svojoj koži, ali krenite k Josipu. Citirat ću samo i potvrdit time svoje svjedočanstvo Sv.Terezije Avilske: ”Tko ne želi posve vjerovati, neka jednom pokuša i potpuno će se u to uvjeriti:” Bog Vam dao snage i Blagoslovio Vas!

Vaša Ana

4,321 total views, 6 views today

(Visited 1.952 times, 98 visits today)

You may also like...